Produk

  • Intelligent Control Jersey Calandra Roll Heat Press Machine

    Calakan Control Jersey Calandra Roll Panas Mesin Pencét

    Mesin kalénder ieu cocog pikeun percetakan pencét panas boh bahan gulung sareng bahan lambaran ogé mindahkeun sublimasi spanduk, umbul, kaos oblong, non-anyaman, lawon baju, anduk, simbut, mouse pad, sabuk, Jsb.

    Saluareun éta, éta khusus dianggo ogé pikeun mindahkeun kontinyu lawon, anu tiasa minuhan sarat konsumén pikeun produk sakedik. Ogé percetakan tés pikeun sampel pabrik ageung.

  • 3.2m Calandra Roller Heat Press Machine

    3.2m Calandra Roller Panas Pencét Mesin

    3.2m calandra éta cocog pikeun kaos obah sublimasi, spanduk ageung, umbul, lawon non-anyaman, lawon pakean, simbut, anduk, bantalan beurit, syal sareng produk sanésna, khususna lawon gulung kedah nyetak teras-terasan.

  • Rolll To Roll Calendar Heat Press Machine

    Rolll Pikeun Gulung Kalénder Panas Pencét Mesin

    Gulung pikeun ngagulung sublimasi mesin pencét panas. Roller utama mesin ieu nyaéta pamrosésan nangtung anu pas, dibandingkeun sareng pagawean horizontal tradisional, éta tiasa ngirangan gravitasi bumi, janten roller henteu gampang deformasi sareng langkung ngajaga tingkat sareng mesin.

  • Digital Collar Hot Fusing Press Machine

    Mesin Keran Panas Fusing Pencét Digital

    Mesin ieu dipaké pikeun drying na gilding tina sababaraha lawon sareng pelapis dina waktos nyusut, lumaku pikeun gilding emas, pérak gilding sareng foaming kalayan sababaraha fungsi, éta peralatan profesional anu peryogi pisan di pabrik garmen modéren sareng pabrik percetakan.

  • Digital Printable Powder Pet Transfer Film DTF Printer

    Digital Printable Powder Piaraan Transfer Film DTF Printer

    Printer inkjet 70cm ieu populér dianggo dina garis industri garmen, aya dua jinis tinta kanggo opsional anjeun.

    1. tinta pangleyur Eco: nganggo tinta jenis ieu nyaéta nyetak dina vinil transfer panas, anjeun peryogi mesin pemotong vinil kanggo damel sasarengan, nyaéta kontur motong desain, teras mindahkeun panas dina papakéan.

    2. Tinta pigmén tékstil: tinta ieu ngagaduhan CMYK sareng warna bodas, éta langsung dicitak dina pilem Centrifugal, sareng damel sareng mesin duster kanggo damel, teras mindahkeun panas desain dina papakéan, henteu kedah nganggo pemotong vinil. ieu téknologi anyar, Éta ngaheéat prosés tanaga gawé sareng rumit, langkung gampang dioperasikeun.

  • Large Format Automatic Fabric Fusing Machine

    Mesin ageung Fusing Mesin Fusing otomatis

    Fusing Press Foil Hot Stamping Machine tiasa aplikasi pikeun stamping foil, stamping rhinestone, transfer panas, kerah laminasi, kompléks kerah, sareng sérvérasi suhu sareng suhu anu bénten-bénten pikeun sababaraha bagian henteu langkung ti ± 2 ° C saatos manaskeun. Transmisi mesin stabil, tanpa noise pisan low.

  • Digital 3D Fabric Leather Four Station Embossing Machine

    Mesin 3D Digital lawon Kulit Opat Stasion Mesin Embossing

    Featrue:

    1. Panel kontrol digital : Kontrol tepat waktos sareng suhu., Ékonomi langkung kakuatan.

    2. Tombol kontrol: ngagaduhan dua modeu kerja, manual sareng otomatis.

    3. Pelat pemanasan ganda: pemanasan otomatis luhur sareng ka handap.

    4. sirah hidrolik ganda: tekanan tinggi , mastikeun lawon pangaruh mindahkeun.

    5. Opat méja tempat kerja: méja kerja gampang dicabut, efisiensi tinggi sareng ngahémat tenaga kerja.

  • 1000ml Brilliant Colors Sublimation Ink

    1000ml Warna Cemerlang Sublimasi Tinta

    Fitur:

    1. Kalancaran anu saé, cocog pikeun nyetak massal kontinyu.

    2. Langkung stabil henteu aya sumbatan tina cetak sirah.

    3. Warna cemerlang warna lega gamut kabugaran sampurna.

    4. Gancang drying kabugaran adhesion tinggi.