Digital Printable Powder Piaraan Transfer Film DTF Printer

Pedaran pondok:

Printer inkjet 70cm ieu populér dianggo dina garis industri garmen, aya dua jinis tinta kanggo opsional anjeun.

1. tinta pangleyur Eco: nganggo tinta jenis ieu nyaéta nyetak dina vinil transfer panas, anjeun peryogi mesin pemotong vinil kanggo damel sasarengan, nyaéta kontur motong desain, teras mindahkeun panas dina papakéan.

2. Tinta pigmén tékstil: tinta ieu ngagaduhan CMYK sareng warna bodas, éta langsung dicitak dina pilem Centrifugal, sareng damel sareng mesin duster kanggo damel, teras mindahkeun panas desain dina papakéan, henteu kedah nganggo pemotong vinil. ieu téknologi anyar, Éta ngaheéat prosés tanaga gawé sareng rumit, langkung gampang dioperasikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél Mesin palapis bubuk pikeun lawon
Sirah 3200
Ink Jenis mangsi pigmén dasar cai
Volume 300ml
Pasokan Tinta suplai tinta sinambung
Média Lebar média maks 720mm
Jangkungna adjustable 2-8mm
Beurat média Max 75kg
Jenis média panas mindahkeun vinil
Panaskeun média payun & tukang
Penanganan média ngaleupaskeun otomatis
Sysytem garing sistem garing garing
Karéta api kecepatan tinggi dpi tinggi
Ukuran Printer 1740mm * 750mm * 1680mm
Beurat bersih 300kg
Beurat kotor 350kg
Garansi 1 Taun
MOQ 1 Sét

Prosés Percetakan Pola

Kelir caang

Warna sakaligus sareng percetakan bodas dina waktos anu sami

Pola kerung tanpa motong

Jasa kami

Garansi: Waktos jaminan nyaéta sataun. Bagéan pakean gancang dikaluarkeun. Nalika tanggal garansi kadaluarsana, layanan pangropéa saumur hirup disayogikeun.

Item pamayaran: Kami nampi 30% T / T salaku depsoite sareng kasaimbangan 70% T / T sateuacan kintun. T / T, Western Union, pamayaran Jaminan Perdagangan Alibaba. Pikeun pesenan éta kirang ti 1000USD, kami nampi PayPal kanggo mayar.

Sertipikat CE: Pikeun unggal produk kami gaduh sertipikat CE.

Pamasangan: Kami ngirim installatoin insinyur pikeun mesin oval otomatis, mesin modél sanésna kami ngirim video sareng dokumén pamasangan pikeun panduan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali