8 dina 1 Mesin Combo Panas Pencét

Pedaran pondok:

Mesin pencét panas kombo 8 dina 1 ieu tiasa mindahkeun poto, kecap dina katun, serat, logam, kantong, tikus mouse, tatarucingan, ubin, piring, gelas sareng sajabina, cocog pikeun ngahasilkeun kado, iklan sareng seueur barang unik & pikaresepeun anu sanés. Anggo mesin ieu pikeun ngadamel kostum Lebaran menit terakhir atanapi kaos Lebaran sareng ngadamel kaos Natal.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Ngaran Produk 8 dina 1 Mesin Combo Panas Pencét
Voltaseu 220V / 110V
Kakuatan 1800W
Komponén 8
Rentang waktos 0-999S
Suhu rangsak 0-399 F / 0-200 ℃
Daérah Pencét Panas Pencét 29 * 38cm (12 "x 15")
Hat / Cap Pencét 6 "x 3" (melengkung)
Mug Pencét # 1 2 "-2,75" diameter (6OZ)
Mug Pencét # 2  3 "-3,5" diaméterna (11OZ)
Mug Pencét # 3 12OZ latte mug (Cone)
Mug Pencét # 4 17OZ latte mug (Cone)
Piring Pencét # 1 5 "diameter diaméterna
Piring Pencét # 2 6 "diaméterna max
Beurat kotor 28KG
Ukuran Paket 52X46X51CM
Bungkusan Kotak karton
Pamakéan T-shit / Puzzle / Mouse Pad / Plate / Mug / Cap / Shoe / Pen / Football
Pabrik Di Guangzhou, Cina
Garansi 1 taun
Sértipikasi CE

8 Komponén

1. Panas Pencét Mesin: 12 "× 15" (29 × 38cm)

2. Hat Pencét Mesin: 8 * 15cm (melengkung)

3. Mesin Mug: diaméterna 12cm (panjang pikeun botol)

4. Mug Pencét # 1 7cm diaméterna (15oz)

5. Mug Pencét # 2 7cm / 4cm (Cone)

6. Mug Pencét # 3 9cm / 5cm (Cone)

7. Pelat Pencét 8 "

8. Piring Pencét 10 "

Kaunggulan

Kualitas Anu Saé

Ayun Jauh Fitur

Kontrol Digital Anu Tepat

Ngagaleuh teuing Pelindung

Kumaha ngeunaan garansi mesin pencét panas sareng layanan purna jual?

1. Sataun jaminan.

2. Ngeunaan layanan saatos-penjualan:

A. Upami mesin pencét panas ngagaduhan masalah, klien tiasa nyandak gambar atanapi video ka teknisi.

B. Téknik bakal ngajar klien pikeun ngalereskeun sareng ngoperasikeun mesin pencét panas roller ngalangkungan internét.

C. Sareng kami bakal naros ka klien pikeun ngintunkeun deui papan anu salah pikeun mariksa éta.

D. Percanten ka kami. Téknikna pinuh ku pangalaman, sareng penjualan ogé tetep hubungan sareng klien.

Pangaruh sampurna

Pangiriman

Waktos pangiriman gumantung kana jumlah sareng modél produk.

1. Parabot modél standar diperkirakeun dibéréskeun 7-15 dinten saatos mayar

2. Parabot modél khusus diperkirakeun bakal dikirimkeun 15-30 dinten saatos mayar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali