Tipe Printer

  • Digital Printable Powder Pet Transfer Film DTF Printer

    Digital Printable Powder Piaraan Transfer Film DTF Printer

    Printer inkjet 70cm ieu populér dianggo dina garis industri garmen, aya dua jinis tinta kanggo opsional anjeun.

    1. tinta pangleyur Eco: nganggo tinta jenis ieu nyaéta nyetak dina vinil transfer panas, anjeun peryogi mesin pemotong vinil kanggo damel sasarengan, nyaéta kontur motong desain, teras mindahkeun panas dina papakéan.

    2. Tinta pigmén tékstil: tinta ieu ngagaduhan CMYK sareng warna bodas, éta langsung dicitak dina pilem Centrifugal, sareng damel sareng mesin duster kanggo damel, teras mindahkeun panas desain dina papakéan, henteu kedah nganggo pemotong vinil. ieu téknologi anyar, Éta ngaheéat prosés tanaga gawé sareng rumit, langkung gampang dioperasikeun.