Produk

  • High Quality Roll Sublimation Transfer Sublimation Paper

    Kualitas luhur Roll Sublimation Transfer Sublimation Paper

    * Gancang garing sareng sékrési mangsi pangluhurna.

    * Dianggo sadayana printer inkjet.

    * Kinerja warna anu pangsaéna ku langkung ti 95% laju mindahkeun.

    * Rupa-rupa rentang anu lega pikeun milih.

    * Tiasa dianggo pikeun papakéan, kaca, lawon, cangkir, keramik, logam, umbul, desain DIY sareng sajabina.