Manual

  • 16×24 Plus Size Auto Open Heat Press Machine

    16 × 24 Plus Ukuran Otomatis Buka Mesin Pencét Panas

    Mesin ieu seueur dianggo dina percetakan atanapi pananganan panas produk kulit, tékstil sareng kaén, keramik sareng produk logam.

  • 25×100 Double Heating Plate Heat Transfer Machine

    25 × 100 Ganda Panaskeun Pelat Panas Mesin Alih

    Mesin pencét panas lanyard leutik nyoko kana kontrol digital, suhu celsius sareng fahrenhelt tiasa diluyukeun, waktos sareng temp temp dina saméter anu sami. Tombol ngaluyukeun tekanan, tiasa nyetél tombol pikeun tekanan anu rata. Malah pangaruh percetakan, silikon pikeun nyetak bahkan.

  • T-shirt High Pressure Heat Press Machine

    Kaos Pencét Panas Pencét Panas Pencét

    Panas Pencét Mesin anu ngadopsi tampilan digital listrik sareng termostat, akurasi tinggi (± 2 ℃). Ngadamel tabung panas sareng alloy pelat panas sasarengan, aman, wani sareng suhu seragam & tekanan. Controllér waktos listrik, indikator sinyal saatos parantosan prosés.

  • 5 in 1 Combo Heat Press Machine

    5 dina 1 Mesin Combo Panas Pencét

    Mesin pencét panas kombo 5 tina 1 ieu tiasa mindahkeun poto, kecap dina katun, serat, logam, kantong, tikus mouse, tatarucingan, ubin, piring, gelas sareng sajabina, cocog pikeun ngahasilkeun kado, iklan sareng seueur barang unik & pikaresepeun anu sanés. Anggo mesin ieu pikeun ngadamel kostum Lebaran menit terakhir atanapi kaos Lebaran sareng ngadamel kaos Natal.

  • 6 in 1 Combo Pen Heat Press Machine

    6 dina 1 Mesin Pencét Panas Combo Pen

    Mesin pencét Panas pencét ieu réa dianggo pikeun jinis pulpén, sapertos pulpén, pulpén, sareng sajabana sél termostabel sareng 6 loop loop, ngamungkinkeun mesin nyetak logo dina 6 pena paling sering sakaligus.

  • 8 in 1 Combo Heat Press Machine

    8 dina 1 Mesin Combo Panas Pencét

    Mesin pencét panas kombo 8 dina 1 ieu tiasa mindahkeun poto, kecap dina katun, serat, logam, kantong, tikus mouse, tatarucingan, ubin, piring, gelas sareng sajabina, cocog pikeun ngahasilkeun kado, iklan sareng seueur barang unik & pikaresepeun anu sanés. Anggo mesin ieu pikeun ngadamel kostum Lebaran menit terakhir atanapi kaos Lebaran sareng ngadamel kaos Natal.

  • 15 in 1 Combo Heat Press Machine

    15 dina 1 Mesin Pencét Panas Combo

    Kombinasi 15 dina 1 mangrupikeun mesin pencét panas anu paling hemat, éta tiasa mindahkeun poto, kecap dina katun, serat, logam, kantong, tikus mouse, puzzles, ubin, piring, gelas sareng sajabina, cocog pikeun ngahasilkeun hadiah, iklan sareng seueur barang unik & pikaresepeun anu sanés. Anggo mesin ieu pikeun ngadamel kostum Lebaran menit terakhir atanapi kaos Lebaran sareng ngadamel kaos Natal.

  • Digital Cap Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Pencét

    Ieu mangrupikeun mesin topi pencét press panas anu énggal dikembangkeun ku perusahaan kami. Pencét ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan komersial sareng bumi. Éta tiasa tiasa nerapkeun transfer, serat, nomer sareng gambar dina cap, topi baseball sareng barang-barang sanés. Mesin ieu ngagaduhan penampilan luar anu saé kalayan pangerjaan anu hadé. Sareng ayeuna janten mesin anu paling canggih dina pasar transfer pencét panas. Pencét panas ieu kompak anu ngahémat rohangan. Éta bakal ngahasilkeun hasil anu pikaresepeun dina sababaraha menit sareng anjeun bakal ngaraosan kenangan unggal-unggal anjeun nganggo.

12 Teras> >> Halaman 1/2