Warta

  • Waktos Post: Apr-22-2021

    Dinten ayeuna kami parantos ngekspor dua mesin pencét panas roller ieu ka Vietnam. Pesenan mesin mindahkeun panas roller parantos pinuh ku dua bulan ieu sareng jujur ​​nunda sababaraha pesenan sareng nyababkeun henteu raoseun pikeun palanggan. Kanggo pesenan saterasna, punten mesen sakedap kanggo waktos ...Maca deui »

  • Waktos Post: Apr-01-2021

    Léngkah Operasi 1. Pastikeun anjeun nyambungkeun listrik kakuatan tilu fase kalayan saé. Pencét tombol "Selimut Enter", simbut bakal langkung caket kana kendang sareng lampu "Blanket Action Indication" hurung sareng alarm sakaligus. Saatos simbut leres-leres nempel ...Maca deui »

  • Waktos Post: Mar-26-2021

    Acara ASGA Di Vietnam mangrupikeun kasuksésan anu ageung ogé taun ayeuna. Pencét panas roller kami deui ngaraosan paling dipikaresep sapertos anu diarepkeun. Salaku konsumsi aranjeunna, kami nempatkeun mesin ékonomi kalayan harga anu saé pikeun nyumponan paménta aranjeunna. Sareng tebak naon, dina dinten mimiti acara, kami parantos ...Maca deui »

  • Waktos Post: Mar-26-2021

    Kinerja minyak termal: Efisiensi Transfer Panas Tinggi, stabilitas termal anu saé, kapasitas panas tinggi sareng koefisien konduktivitas termal. Nanging, minyak termal bakal kajantenan Patah ranté antara atom sareng molekul, sanyawa bakal terurai kanggo ngajaga suhu luhur ...Maca deui »

  • Waktos Post: Mar-26-2021

    Acara SGIA 2016 di Las Vegas saageung ageung sareng flamboyan salaku kota anu nampi éta. Kami di ASIAPRINT khususna bungah kana acara ieu kusabab urang ngagaduhan langkung ti hiji alesan pikeun ngaraosan. Henteu ngan kusabab urang gaduh penerbangan anu saé salami 16 jam tapi ogé pendak sareng jalma anu sopan sareng séhat di Las Vegas. Urang s ...Maca deui »