70 × 90 Ukuran Badag Jersey Sublimation Mesin Work Press Panas Pencét Panas

Pedaran pondok:

70 × 90 Mesin pencét panas anu tiasa dianggo pikeun mencét kaos sublimasi, kaos oblong sareng bahan sanés salami éta rata. Orientasi sareng posisi locator tiasa diluyukeun sareng éta pas pisan. Kontrol tepat suhu sareng waktos. Desain manusa sareng gampang dianggo.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Utama

1. Diadopsi tekanan pas otomatis pneumatik, éta tiasa mindahkeun tekanan anu langkung handap kana tekanan komprési anu langkung luhur.

2. Éta ngandung dua lokasi, sajajar mindahkeun sirah ka kénca sareng ka katuhu langkung merenah sareng gancang.

3. mesin ieu ngadopsi pelat panas kentel pikeun mastikeun suhu langkung sasaruaan sareng ajeg pikeun ningkatkeun kualitas mindahkeun sareng hindari kasabaran.

4. Dumasar desain kinesiology, tekanan kasetaraan, Tekanan tiasa disaluyukeun sacara bébas numutkeun anjeun peryogi. Merenah pisan.

Spésifikasi

Ngaran Mesin Mesin pencét panas Pneuamtic
Area Cetak (CM) 70 * 90
Area Cetak (Inci) 27.6 * 35.4
Beurat Kotor (KG) 560
Ukuran bungkus (CM) 144 * 90 * 170cm, 260x30x30cm
Tegangan (V) 220/380
Kakuatan (KW) 6.5
Jarak Temp (° C) 0-399
Rentang waktos (S) 0-999
Pakét Kasus kai
Kaayaan Énggal
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun
Mesin ngarobih pikeun digawekeun ku béda kakuatan supplier
Garansi Sataun
MOQ Hiji Sét

Kauntungan urang

1) Langkung 19+ taun pangalaman.

2) komponén doméstik kualitas luhur.

3) Grup manufaktur kualitas luhur, sistem kontrol kualitas lengkep.

4) Kamampuan desain anu disesuaikan.

5) dinten pangiriman gancang, pinuh ku layanan saatos-jualan.

Pakét

Kasus Kayu Ékspor Standar, Paket Khusus Hébat Dina Paménta Palanggan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali