Otomatis

  • Auto Open Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Buka otomatis

    Ukuran pencét mesin jersi ukuran ageung ieu nganggo fungsi tarikan pneumatik énggal, otomatis naék dina jadwal, dikali ningkatkeun efisiensi damel, gampang sareng merenah.

  • Automatic Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Panas

    Ieu mangrupikeun salah sahiji mesin pencét panas paling awét kami kalayan harga anu terjangkau sareng taun-taun kinerja bebas kasulitan. Waktos digital lengkep sareng kontrol suhu.

  • Fully Automatic Large Format Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Panas Pinuh Sapinuhna

    Mesin pencét panas hidrolik nyaéta alat percetakan transfer panas kelas tinggi, épisiénsi produksi 2-3 kali langkung luhur tibatan mesin pencét manual. Éta ogé ngahémat listrik, sareng tiasa mencét produk sababaraha sentimeter kandel ku tekanan saimbang sareng operasi anu merenah. Ngabandingkeun sareng produk anu sami, éta ngagaduhan régulasi voltase, casting awak, desain modul, kontrol mikrokomputer. Éta cocog pikeun sadaya percetakan transfer panas.

  • High Pressure Hydraulic Double Worktable Heat Press Machine

    Tekanan Tinggi Hidrolik Double Worktable Panas Pencét Mesin

    Ieu mangrupikeun salah sahiji mesin pencét panas hidrolik kami anu paling awét kalayan harga anu terjangkau sareng taun-taun kinerja bebas kasulitan. Waktos digital lengkep sareng kontrol suhu.

    Pencét transfer panas mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun usaha alit, kalebet kertas transfer panas. Mesin saderhana ieu tiasa ngajantenkeun mindahkeun gambar anjeun kaos oblong, jeans, bantal, tatarucingan, bantalan mouse, ubin keramik sareng sajabina permukaan anu rata.

  • Rotary 4 Station PLC Automatic Sublimation T Shirt Heat Press Machine

    Rotary 4 Station PLC Otomatis Sublimation T Shirt Panas Pencét Mesin

    Opat stasiun mesin pencét panas ngadopsi rotasi motor otomatis, ngahémat waktos sareng tanaga gawé; sareng merenah pikeun dioperasikeun. Mesin tiasa mindahkeun cetak pola warna sareng karakter anu aya dina sublimasi atanapi tinta pangleyur kana produk anu didamel tina hemp, bahan serat. Éta cocog pisan pikeun mindahkeun percetakan kana baju, kaén sareng payung lawon, éta pisan ekonomis sareng praktis, bakal janten pilihan anjeun anu pangsaéna.