Printer

  • Digital Printable Powder Pet Transfer Film DTF Printer

    Digital Printable Powder Piaraan Transfer Film DTF Printer

    Printer inkjet 70cm ieu populér dianggo dina garis industri garmen, aya dua jinis tinta kanggo opsional anjeun.

    1. tinta pangleyur Eco: nganggo tinta jenis ieu nyaéta nyetak dina vinil transfer panas, anjeun peryogi mesin pemotong vinil kanggo damel sasarengan, nyaéta kontur motong desain, teras mindahkeun panas dina papakéan.

    2. Tinta pigmén tékstil: tinta ieu ngagaduhan CMYK sareng warna bodas, éta langsung dicitak dina pilem Centrifugal, sareng damel sareng mesin duster kanggo damel, teras mindahkeun panas desain dina papakéan, henteu kedah nganggo pemotong vinil. ieu téknologi anyar, Éta ngaheéat prosés tanaga gawé sareng rumit, langkung gampang dioperasikeun.

  • 1000ml Brilliant Colors Sublimation Ink

    1000ml Warna Cemerlang Sublimasi Tinta

    Fitur:

    1. Kalancaran anu saé, cocog pikeun nyetak massal kontinyu.

    2. Langkung stabil henteu aya sumbatan tina cetak sirah.

    3. Warna cemerlang warna lega gamut kabugaran sampurna.

    4. Gancang drying kabugaran adhesion tinggi.

  • High Quality Roll Sublimation Transfer Sublimation Paper

    Kualitas luhur Roll Sublimation Transfer Sublimation Paper

    * Gancang garing sareng sékrési mangsi pangluhurna.

    * Dianggo sadayana printer inkjet.

    * Kinerja warna anu pangsaéna ku langkung ti 95% laju mindahkeun.

    * Rupa-rupa rentang anu lega pikeun milih.

    * Tiasa dianggo pikeun papakéan, kaca, lawon, cangkir, keramik, logam, umbul, desain DIY sareng sajabina.