1.7m Lebar Kalénder lawon Panas Pencét Mesin Pencét

Pedaran pondok:

Mesin percetakan perpindahan panas sublimasi tiasa dianggo pikeun bahan gulung sareng bahan lambar mindahkeun panas. Éta cocog pikeun mindahkeun sublimasi spanduk ageung, umbul, kaos oblong, lawon non-anyaman, lawon pakean, anduk, simbut, bantalan beurit sareng produk sanés dina potongan, khususna mindahkeun kontinyu tina lawon. Sanggup speed percetakan kontinyu, pikeun nyumponan kabutuhan percetakan jilid ageung konsumén.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Sacara otomatis ngalereskeun posisi kaén sareng keretas, cocog pikeun nyetak kaén rolling, pita kaén atanapi kaén payung sareng sajabina.

2. Ngagunakeun téknologi anyar, ngontrol unsur impor, akurasi tinggi.

3. pemanasan anu akurat, rohangan otomatis, aman sareng awét.

4. Roda manaskeun nganggo diségel ngalaksanakeun minyak, éta tiasa dijamin. Suhu langkung rata sareng awét.

5. Éta ngadopsi téknologi pemanasan minyak anu maju sareng konduksi panas sirkular cair, kalayan pemanasan sareng konduktivitas termal anu luhur.

6. Tangki ngeusian minyak éksternal sareng klep caket otomatis ngajantenkeun merenah pikeun ngarobih mindahkeun panas.

7. Desain sistem tekanan pneumatik ngajantenkeun mesin percetakan puter ngalakukeun transfer anu sampurna.

8. Tiasa simbut janten koreksi otomatis, mastikeun orbit normal, ngajantenkeun efisiensi mindahkeun panas ningkatkeun ngajaga kualitas transfer dijamin.

Spésifikasi

Ngaran Barang kalénder
Lebar percetakan / kendang 1700 mm 67 inci
Diaméterna gilinding 420 mm 16,5 inci
Voltaseu 220V / 380V / 440V / 480V
Dipeunteun kaluaran 25,5 KW
Laju 0-8m / mnt
Beurat 1800 KG
Ukuran paking 2630 x 1390 x1600 mm
Métode Dahar Top dahar
Méja damel Kaasup
Ukuran séjén  Aya 
Komprésor hawa diperyogikeun  Diperyogikeun
Bahan simbut Nomex: résistansi suhu luhur
Beuteung Kendang Chrome: Teu karasa sareng kinerja abrasi
Kendang  Minyak 100%
Kisaran suhu (℃) 0-399
Kisaran waktos (S) 0-999
Warna Disaluyukeun

Operasi

1, Pariksa yén sadaya sekrup dina mainframe leupas atanapi henteu, ketang upami leupas.

2, Sakabeh mesin kedah disetél dina tingkat sareng kapasitas anu cekap; pigura kai pikeun overhead roda ngageser sareng arah tingkat langkung saé.

3, Alat pemutus sirkuit kabocoran beban anu cocog dina mesin ieu nganggo kabel listrik 3 × 6 × 6 + 1 × 4 × 4 internasional. Kulit mesin kedah dibumian nyalira.

4, Jaga peralatan dina tingkat nalika dipasang. Anggo dua bagian 160 × 160 × 700 (panjang) kayu ranjang handapeun sisi jero tina dua roda. Anggo instrumen tingkat pikeun mariksa naha mesin na tingkat atanapi henteu.

5, Nalika méja damel dipasang, jangkungna kedah saluyu sareng simbut tuang sareng tingkat. Tuang tuang kertas (lebetkeun) aci sareng tuang lawon (lebetkeun) aci kedah sami tingkat sareng tank manaskeun.

Paket Sareng Jasa

1. Sadaya mesin kami bakal dikemas ogé ku karét busa heula, maka éta bakal dilebetkeun kana kotak karton kalayan tanda pengiriman dina permukaan.

2. urang kedah nyobian anu pangsaéna pikeun mastikeun yén sadaya mesin bakal ditepikeun ka anjeun kalayan henteu aya ruksakna.

3. Masalah naon waé anu lumangsung nalika transportasi tanggung jawab pikeun urang.

4. Pangrojong teknis salami-lami dina kahirupan.

5. Nyayogikeun bagian gratis nalika aya masalah dina sataun.

Ngeunaan layanan saatos-penjualan

A. Upami kalénder mesin pencét panas pencét ngagaduhan masalah, klien tiasa nyandak gambar atanapi pidéo ka teknisi.

B. Téknik bakal ngajar klien pikeun ngalereskeun sareng ngoperasikeun mesin pencét panas roller ngalangkungan internét.

C. Sareng kami bakal naros ka klien pikeun ngintunkeun deui papan anu salah pikeun mariksa éta.

D. Percanten ka kami. Téknikna pinuh ku pangalaman, sareng penjualan ogé tetep hubungan sareng klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali