3.2m Calandra Roller Panas Pencét Mesin

Pedaran pondok:

3.2m calandra éta cocog pikeun kaos obah sublimasi, spanduk ageung, umbul, lawon non-anyaman, lawon pakean, simbut, anduk, bantalan beurit, syal sareng produk sanésna, khususna lawon gulung kedah nyetak teras-terasan.


Detil Produk

Tanda Produk

Diagram Skéma Mesin

Fitur

1. Rack Drive: Ngurangan haseup dina jero sasis, waktos jasa anu lami.

2. motong otomatis: Éta tiasa dilereskeun sacara otomatis pikeun nyegah gerakan simbut mangaruhan pangaruh percetakan.

3. Tangki Minyak Diwangun: Éta kondusif pikeun ngahémat rohangan sareng ngirangan biaya, éta bakal otomatis disaluyukeun pikeun didaur ulang.

4. Alat Anu Dipisahkeun: Otomatis ngarandeg lirén tiasa misahkeun anu dirasakeun langsung otomatis dina kaayaan darurat, masihan langkung panyalindungan kana simbut sareng manjangan umur hirupna.

5. Alat Perangkat: Tekanan tiasa disetél sareng tekanan transfer tiasa persis dikontrol.

6. Alat Pamisah Manual: Upami aya pemotongan listrik, tingkatkeun kaamanan sareng desain anu merenah pikeun alat anu dirasakeun sacara manual pikeun ngajaga umur jasa simbut.

7. Aci Udara: Pikeun ngumpulkeun kertas sublimasi anu digunakeun, éta tiasa ngahémat waktos sareng usaha

Langkung Konfigurasi

Panel Layar Sentuh: Kontrol anu tepat dina suhu sareng waktos. Éta mangrupikeun desain humanisasi sareng gampang dianggo.

Alat bentuk "U": pikeun lawon lemes tuang leueur, éta tiasa ngajantenkeun percetakan langkung seragam sareng hemat tenaga kerja.

Sistem knalpot: Ngungkulan haseup sareng gas anu dihasilkeun dina prosés percetakan transfer, Gawé langkung éfisién.

Alat Ngaleutkeun Kain: Kanggo Ngumpulkeun lawon réngsé saatos mindahkeun percetakan.

"V" Shelving Unit: Roller pikeun kertas sublimasi anu dipaké dina unit rak kanggo nyandak éta. Éta tiasa ngahémat damel anu langkung beurat sareng ngantepkeun padamel langkung gampang.

Cahaya Alarm: Nalika simbut suksés diasupkeun, Éta sora pikeun panginget.

Bengkel

Kapasitas produksi tinggi sareng waktos pangiriman anu pondok. Bandingkeun sareng waktos pangiriman mesin pencét panas roller, tara peryogi langkung ti 20 dinten, sareng urang tiasa ngalengkepan dina 15 dinten.

Paket Sareng Jasa

1. Sadaya mesin kami bakal dikemas ogé ku karét busa heula, maka éta bakal dilebetkeun kana kotak karton kalayan tanda pengiriman dina permukaan.

2. urang kedah nyobian anu pangsaéna pikeun mastikeun yén sadaya mesin bakal ditepikeun ka anjeun kalayan henteu aya ruksakna.

3. Masalah naon waé anu lumangsung nalika transportasi tanggung jawab pikeun urang.

4. Pangrojong teknis salami-lami dina kahirupan.

5. Nyayogikeun bagian gratis nalika aya masalah dina sataun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali