Kaos Pencét Panas Pencét Panas Pencét

Pedaran pondok:

Panas Pencét Mesin anu ngadopsi tampilan digital listrik sareng termostat, akurasi tinggi (± 2 ℃). Ngadamel tabung panas sareng alloy pelat panas sasarengan, aman, wani sareng suhu seragam & tekanan. Controllér waktos listrik, indikator sinyal saatos parantosan prosés.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Ukuran percetakan (CM) 40x60
Ukuran percetakan (Inci) 16x24
Kakuatan (KW) 3,5kw
Beurat (KG) 37kg
Ukuran paking (CM) 80x95x46cm
Tegangan (V) 220 / 110V
Suhu Max (℃) 0-399
Waktos Max (S) 0-999
Bungkusan Kotak karton

Léngkah Operasi

1. Colokkeun kana catu daya, hurungkeun saklar kakuatan utama (beureum), lampu indikator hurung. Catetan: Sakabeh mesin kedah ngagaduhan kawat taneuh pelindung anu cocog);

2. Saluyukeun controller suhu kana suhu anu diperyogikeun sareng atur waktos anu diperyogikeun;

3. Saatos nyaluyukeun suhu sareng waktos, antosan mesinna janten panas.

4. Saatos naékna suhu réngsé, lampu méter suhu OUT1 pareum teras kedip-kedip sacara otomatis. (nalika tetep haneut).

Fitur

1. Waktu digital sareng kontrol suhu

2. Non-iteuk Teflon dilapis platen luhur

3. Desain kerang hemat ruang pikeun perenah gampang

4. Desain tekanan uas sareng desain tekanan anu ditingkatkeun pikeun usaha hemat

5. tekanan adjustable

6. Gampang diatur, gampang diprogram sareng gampang dianggo.

Suhu Transfer Panas sareng Setélan Waktos

1. Mindahkeun panas sublimasi - Suhu: 220 C, Waktos: 20 detik

2. mindahkeun panas pilem - Suhu: 160 dugi ka 180 C, waktos: 8 dugi ka 10 detik

3. busa Tang - suhu: 140 ~ 160 C, waktos: 5-8 detik

4. pangeboran panas - suhu: 180 C, Waktos: 10 dugi 12 detik

OEM / ODM

Kami gaduh tim profesional saatos penjualan anu tiasa nyayogikeun pidéo video pikeun ngarakit mesin sareng ngarengsekeun masalah mesin online 24 jam.

Kapasitas produksi tinggi sareng waktos pangiriman anu pondok. Bandingkeun sareng waktos pangiriman mesin pencét panas roller, tara peryogi langkung ti 20 dinten, sareng urang tiasa ngalengkepan dina 15 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali