Mesin Pencét Panas Pencét

Pedaran pondok:

Otomatis Sublimasi Kalénder Panas Pencét Pencét Pencét Mesin cocog pikeun mindahkeun pola kana lawon tina kertas transfer sublimasi. Hal ieu seueur dianggo pikeun ngahasilkeun kaos oblong, kaén pewarna, bandéra, spanduk sareng sajabana sagala jinis bahan lawon anu peryogi pewarna.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Aplikasi lega: lumaku pikeun duanana percetakan mindahkeun panas sareng katun percetakan transfer tiis.

2. Épék percetakan anu saé: Épék percetakan transfer saé sapertos mesin stamping panas datar.

3. Konfigurasi Hardware Tinggi: Papan témbok utama sareng sadaya rol aci sadayana diperkuat sareng didamel sacara propésional.

4. Tekanan pneumatik, tekanan tiasa dikontrol sacara fleksibel.

5. Struktur anu wajar: Pabrik terpadu sistem dahar sareng susukan, paralel sareng obah kertas sareng lawon, mesinna kirang gaduh rohangan, ngahémat kuli.

6. Lawon / Mindahkeun Kertas / Tisu Kertas Tegangan Dikendali ku Air Dikomprés.

7. Tekanan tinggi sareng suhu luhur tiasa mindahkeun sadaya pola anu béda.

8. Dilengkepan sistem tekanan pneumatik anu tiasa diatur, ngaluyukeun tekanan numutkeun anu béda.

Parameter Téknis

Merek Asiaprint
Mesin NO. JC-26B
Ukuran pelat pemanasan (CM) 120 * 21
Pamakéan Kertas Printer, Label Printer, Card Printer, Cloth Printer, Garment Printer
Jenis panas Mesin pencét panas roller
Tegangan (V) 220 / 380V
kaluaran dipeunteun 9KW
 
(KW)
Jarak Temp (掳 C) 0-399
Rentang waktos (S) 0-999
beurat (KG) 1000KG
Ukuran bungkus (CM) 204 * 114 * 155
Kaayaan Énggal
Sertipikat CE / SGS

Jasa kami

Garansi: Waktos jaminan nyaéta sataun. Bagéan pakean gancang dikaluarkeun. Nalika tanggal garansi kadaluarsana, layanan pangropéa saumur hirup disayogikeun.

Item pamayaran: Kami nampi 30% T / T salaku depsoite sareng kasaimbangan 70% T / T sateuacan kintun. T / T, Western Union, pamayaran Jaminan Perdagangan Alibaba. Pikeun pesenan éta kirang ti 1000USD, kami nampi PayPal kanggo mayar.

Sertipikat CE: Pikeun unggal produk kami gaduh sertipikat CE.

Pamasangan: Kami ngirim installatoin insinyur pikeun mesin oval otomatis, mesin modél sanésna kami ngirim video sareng dokumén pamasangan pikeun panduan.

OEM / ODM

Kami gaduh tim profesional saatos penjualan anu tiasa nyayogikeun pidéo video pikeun ngarakit mesin sareng ngarengsekeun masalah mesin online 24 jam.

Kapasitas produksi tinggi sareng waktos pangiriman anu pondok. Bandingkeun sareng waktos pangiriman mesin pencét panas roller, tara peryogi langkung ti 20 dinten, sareng urang tiasa ngalengkepan dina 15 dinten.

Émbaran parusahaan

Kalayan pangalaman ti saprak 2001, Asiaprint parantos liwat dasawarsa janten pamimpin industri dina ngembangkeun sareng ngajual rupa-rupa Mesin Transfer Panas, Mesin T Shirt Percetakan, Mesin Stamping Panas, printer Eco-solvent, Dye Sublimation Printer, sareng sajabina.

Aya rupa-rupa departemén, sapertos departemén insinyur, departemén berkembang, departemén ékspor, departemén saatos penjualan, departemen QC, jst. Unggal departemen didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa pangsaéna sareng mesin kualitas anu dipercaya. Kami difokuskeun ngahasilkeun kasempetan bisnis dumasar-aplikasi sareng customer-fokus anu anyar, khususna percetakan & solusi pencét panas.

Pangalaman kami sami-sami sakumaha rupa-rupa produk anu kami nawiskeun ayeuna, sareng kami bangga tiasa damel sareng sababaraha instansi promosi anu kawéntar, sapertos USA, Mexico, Thailand, Serbia, Vietnam sareng sajabina.

Asiaprint janji anjeun yén kapuasan anjeun bakal ngudag kami, sareng kami bakal masihan anjeun jasa anu pangsaéna ngalangkungan téknologi propésional sareng alat-alat kelas munggaran. Asiaprint ngaharepkeun ngajantenkeun hubungan kerjasama jangka panjang, stabil, sareng tulus sareng rerencangan sadaya kalangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali