Produk

  • 15 in 1 Combo Heat Press Machine

    15 dina 1 Mesin Pencét Panas Combo

    Kombinasi 15 dina 1 mangrupikeun mesin pencét panas anu paling hemat, éta tiasa mindahkeun poto, kecap dina katun, serat, logam, kantong, tikus mouse, puzzles, ubin, piring, gelas sareng sajabina, cocog pikeun ngahasilkeun hadiah, iklan sareng seueur barang unik & pikaresepeun anu sanés. Anggo mesin ieu pikeun ngadamel kostum Lebaran menit terakhir atanapi kaos Lebaran sareng ngadamel kaos Natal.

  • Digital Cap Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Pencét

    Ieu mangrupikeun mesin topi pencét press panas anu énggal dikembangkeun ku perusahaan kami. Pencét ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan komersial sareng bumi. Éta tiasa tiasa nerapkeun transfer, serat, nomer sareng gambar dina cap, topi baseball sareng barang-barang sanés. Mesin ieu ngagaduhan penampilan luar anu saé kalayan pangerjaan anu hadé. Sareng ayeuna janten mesin anu paling canggih dina pasar transfer pencét panas. Pencét panas ieu kompak anu ngahémat rohangan. Éta bakal ngahasilkeun hasil anu pikaresepeun dina sababaraha menit sareng anjeun bakal ngaraosan kenangan unggal-unggal anjeun nganggo.

  • Digital Mug Heat Press Transfer Machine

    Mesin Pencét Panas Pencét Panas

    Mesin ieu tiasa panas pengeboran, mindahkeun panas, percetakan, cangkir jeung objék tubular séjén. Punten wartoskeun ka kami jinis colokan, dikali ningkatkeun efisiensi damel, gampang sareng merenah.

  • Mini Portable T-shirt Vinyl Heat Transfer Machine

    Mini Portabel Kaos oblong Vinyl Panas Transfer Mesin

    Anggo ka mesin pencét panas portabel mini kaos oblong ieu pikeun nyieun kostum Lebaran menit terakhir atanapi kaos Lebaran sareng ngadamel kaos Natal. Pilihan anu pangsaéna pikeun kaos oblong sareng bahan permukaan datar anu sanésna panas / percetakan sublimasi.

  • Manual Logo Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Logo Manual

    Ayun pencét mesin pencét panas yén éta seueur dianggo pikeun nyetak tanda atanapi logo dina papakéan, sakumaha khususna éta ngahargaan nilaina sareng panggunaan praktis sacara gembleng.

  • Swing Away T Shirt Heat Press Machine

    Ayun Jauh Kaos Panas Pencét Mesin

    Mesin pencét panas kaos oblong yén éta mangrupikeun kadali tampilan digital éléktronik nampilkeun pangaturan tekanan anu merenah sareng kinerja anu dipercaya. Struktur mesin mastikeun anjeun tekanan tinggi nalika mindahkeun anu tiasa mastikeun anjeun pangaruh mindahkeun anu hadé.

  • Fully Automatic Large Format Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Panas Pinuh Sapinuhna

    Mesin pencét panas hidrolik nyaéta alat percetakan transfer panas kelas tinggi, épisiénsi produksi 2-3 kali langkung luhur tibatan mesin pencét manual. Éta ogé ngahémat listrik, sareng tiasa mencét produk sababaraha sentimeter kandel ku tekanan saimbang sareng operasi anu merenah. Ngabandingkeun sareng produk anu sami, éta ngagaduhan régulasi voltase, casting awak, desain modul, kontrol mikrokomputer. Éta cocog pikeun sadaya percetakan transfer panas.

  • High Pressure Hydraulic Double Worktable Heat Press Machine

    Tekanan Tinggi Hidrolik Double Worktable Panas Pencét Mesin

    Ieu mangrupikeun salah sahiji mesin pencét panas hidrolik kami anu paling awét kalayan harga anu terjangkau sareng taun-taun kinerja bebas kasulitan. Waktos digital lengkep sareng kontrol suhu.

    Pencét transfer panas mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun usaha alit, kalebet kertas transfer panas. Mesin saderhana ieu tiasa ngajantenkeun mindahkeun gambar anjeun kaos oblong, jeans, bantal, tatarucingan, bantalan mouse, ubin keramik sareng sajabina permukaan anu rata.