Tentang Kami

Sejarah urang

Didirikeun taun 2016, Guangzhou Asiaprint Industrial Co., Ltd. parantos janten pamimpin téknologi sublimasi pencét panas. Kami nyayogikeun mesin press press panas, mesin percetakan sublimasi, mesin percetakan DTF, mesin fusing, mesin embossing, pengering, kertas sublimasi, tinta sareng sajabana Perenahna di Guangzhou, Cina, urang ngalakukeun kontrol kualitas sareng uji coba di dieu sateuacan dikintunkeun pikeun mastikeun produk urang patepung standar konsumén urang.

company img1

PEJABAT

Kami ngartos jasa komprehensif penting pisan. Naséhat disayogikeun ka palanggan pikeun ngabantosan anjeunna milih mesin anu leres dina anggaran. Dukungan teknis on-line tiasa disayogikeun dina waktos sareng staf bakal bagja pisan ngabantosan anjeun. Insinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeri. Kami Certified pikeun CE.

Kami nampi pesenan alit, urutan OEM sareng ODM. Mesin pencét panas anu dikustomisasi bakal bagja didesain ku insinyur kami anu berpengalaman.

Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun!

Produk Kami

Guangzhou Asiaprint Industrial Co., Ltd. museur kana mesin pencét panas, mesin mindahkeun panas, gulung ka mesin panas pencét, mesin sublimasi, mesin pencét panas format ageung, mesin fusing pikeun tékstil canggih. Kalayan langkung ti 19+ taun pangalaman urang ngarancang, ngadamel, masang sareng ngajaga mesin industri inovatif. Kami ngadamel peralatan pencét panas sareng jalur produksi lengkep.

Kalénder pencét panas Asiaprint sayogi sareng sababaraha ukuran drum sareng lébar damel anu béda, gumantung kana aplikasina. Mesin sareng garis tiasa ditepikeun standarisasi atanapi didamel khusus didamel.

application img1

Aplikasi Produk

Kisaran éksténsif ieu mesin pencét panas kami parantos dirancang pikeun percetakan kontinyu tina mode, lawon furnishing, non-anyaman, olahraga, Jersey, tas, karpét mouse sareng kaca sareng sajabana.

Sértipikat kami

Sadaya mesin pencét panas kami gaduh Éropa bijil CE Standar, laporan SGS.

Kami nampi Laporan Assemble ti Alibaba, sareng disatujuan salaku Supplier Anu Ditilai.

certificate

Pasar Produksi

zhanhui

Salami dasawarsa, hatur nuhun kanggo unggal dealer atanapi distributor di dunya, kami gaduh produk kasimpulan anu populér di sababaraha pasar atanapi sababaraha nagara. Amérika Kalér, Kidul Amérika, Asia, Dealer daérah tengah wétan tiasa dipendakan di sababaraha nagara, sapertos, AS, Mexico, Thailand, Iran.

Untung tina jasa OEM pabrik kami, kaseueuran nasabah nyiptakeun sareng nuturkeun tren desainna. Maksudna, kami sareng desainer urang kaiket kana tren desain ayeuna sareng ningkatkeun ideu kréatip urang pikeun nganteurkeun naon anu cocog sareng modél anu cocog di unggal nagara.

Kami ngarepkeun nohonan palanggan sareng ngupingkeun bongbolongan ngeunaan cara urang tiasa neraskeun ningkatkeun produk pikeun ngajantenkeun palanggan langkung saé.

Service kami

Kami nyimpen ide éta payun dina pikiran urang ti mimiti pamekaran produk ngalangkungan pangiriman sareng salami éta produk nyayogikeun jasa pikeun palanggan kami. 

Kecap anjeun penting! Eupan balik anjeun penting!

Kami sakelompok jalma anu prosés lengkep ti anjeun mésér kanggo dianggo. Anjeun tiasa yakin yén komitmen Kami henteu ngan ukur pikeun ngical peralatan tapi pikeun masang alat-alat, ngalatih staf sareng teras-terasan ngadidik konsumén urang di panjuru dunya. 

Garansi kami kalebet 1 taun dina sadaya bagian umum.