Calakan Control Jersey Calandra Roll Panas Mesin Pencét

Pedaran pondok:

Mesin kalénder ieu cocog pikeun percetakan pencét panas boh bahan gulung sareng bahan lambaran ogé mindahkeun sublimasi spanduk, umbul, kaos oblong, non-anyaman, lawon baju, anduk, simbut, mouse pad, sabuk, Jsb.

Saluareun éta, éta khusus dianggo ogé pikeun mindahkeun kontinyu lawon, anu tiasa minuhan sarat konsumén pikeun produk sakedik. Ogé percetakan tés pikeun sampel pabrik ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Sorotan

1. Panel Layar Sentuh anu calakan: Kontrol anu tepat dina suhu sareng waktos. Éta mangrupikeun desain humanisasi sareng gampang dianggo.

2. Rack Drive: Ngurangan haseup dina jero sasis, waktos jasa anu lami.

3. Tangki Minyak Diwangun: Éta kondusif pikeun ngahémat rohangan sareng ngirangan biaya, éta bakal otomatis disaluyukeun pikeun didaur ulang.

4. Alat Pamisah Manual: Upami aya pemotongan listrik, tingkatkeun kaamanan sareng desain anu merenah pikeun alat rasana balik deui pikeun ngajaga umur jasa simbut.

5. Aci Udara: Pikeun ngumpulkeun kertas sublimasi anu biasa, éta tiasa ngahémat waktos sareng usaha.

6. Unit Kontrol Laju: langkung operasi langkung pinter pikeun mindahkeun gancang.

7. Teflon conveyer belt: dissipation panas gancang sareng mastikeun pangaruh mindahkeun.

Parameter Téknis

Modél Produk JC-26B Calandra
Lebar gilinding 1,8m
Diaméterna gilinding 800mm
Kakuatan 64kw
Beurat Kotor (KG) 3000kg
Ukuran paking 3000 * 1770 * 1770cm
Voltaseu 380 3phase
Laju mindahkeun 6 m / mnt
Kendang Minyak 100%
Métode Dahar Top dahar
Méja damel Kaasup
Simbut 4700mm
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun
Mesin ngarobih pikeun digawekeun ku béda kakuatan supplier
Garansi Sataun
MOQ 1 Sét

Kaunggulan

1. Pangalaman 20 taun langkung

Asiaprint ngahususkeun kana sublimasi sareng percetakan lapangan langkung ti 20 taun. Kalayan kualitas anu stabil sareng sikep bisnis anu serius, urang parantos ngagaduhan palanggan / distributor langkung ti 50 nagara.

2. jasa OEM / ODM

Kami parantos ngadamel mesin OEM / ODM pikeun seueur mesin mérek AS, Jérman sareng Inggris anu kawéntar.

3. Balesan gancang

Bales konsultasi sareng masalah dina 24 jam kerja.

4. Tim penjualan propésional

5. jasa Hiji-eureun

Jasa hiji-eureun pikeun printer sublimation, mesin mindahkeun panas, kertas sublimation na tinta sublimation, kosong sublimation, jsb.

6. Kualitas luhur & harga sedeng

Unggal mesin bakal diuji sateuacan pangiriman pikeun ngajaga kualitas anu stabil.

7. Pangrojong MOQ leutik

Kaseueuran produk urang tanpa paménta MOQ pikeun ngadukung.

8. Tepat waktos


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali