16 × 24 Plus Ukuran Otomatis Buka Mesin Pencét Panas

Pedaran pondok:

Mesin ieu seueur dianggo dina percetakan atanapi pananganan panas produk kulit, tékstil sareng kaén, keramik sareng produk logam.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Jenis Otomatis muka
Daérah percetakan 16 '' * 24 40 * 60CM ²
Ukuran Mesin 620x640x800mm
Kakuatan 3KW
Meja kerja Bujang
Voltaseu 220 / 110V
Tegangan séjén Tegangan khusus ku urutan khusus anjeun
Ukuran séjén Aya
Rentang Suhu 0-399
Rentang waktos 0-999S
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun
  Mesin ngarobih pikeun digawekeun ku béda kakuatan supplier
Garansi Sataun

Sorotan

1. Suhu digital lengkep sareng kontrol waktos, tampilan LCD nunjukkeun suhu sareng waktos

2. Pelat pemanasan khusus kentel sacara efektif ngajantenkeun suhu anu stabil sareng stabil

3. plat panas Aluminium, Élmu anu seragam dina permukaan.

4. Teflon dilapis dina piring panas, penampilan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun.

5. Indikator sinyal nalika mindahkeun pencét.

6. Tekanan tiasa disaluyukeun kalayan gampang

7. setting parameter Gampang

8. Sistem kontrol listrik terpadu pikeun ngan saukur nyaluyukeun sareng perawatan.

 

OEM / ODM

Kami gaduh tim profesional saatos penjualan anu tiasa nyayogikeun pidéo video pikeun ngarakit mesin sareng ngarengsekeun masalah mesin online 24 jam.

Kapasitas produksi tinggi sareng waktos pangiriman anu pondok. Bandingkeun sareng waktos pangiriman mesin pencét panas roller, tara peryogi langkung ti 20 dinten, sareng urang tiasa ngalengkepan dina 15 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali