Rolll Pikeun Gulung Kalénder Panas Pencét Mesin

Pedaran pondok:

Gulung pikeun ngagulung sublimasi mesin pencét panas. Roller utama mesin ieu nyaéta pamrosésan nangtung anu pas, dibandingkeun sareng pagawean horizontal tradisional, éta tiasa ngirangan gravitasi bumi, janten roller henteu gampang deformasi sareng langkung ngajaga tingkat sareng mesin.


Detil Produk

Tanda Produk

Sorotan

1. Panel Layar Sentuh anu calakan: Kontrol anu tepat dina suhu sareng waktos. Éta mangrupikeun desain humanisasi sareng gampang dianggo.

2. Alat Tekanan: Tekanan tiasa disetél sareng tekanan transfer tiasa persis dikontrol.

3. Perangkasan Otomatis: Sistem simbut otomatis lebet supados simbut tetep dina jalur anu leres.

4. Unit Pemisahan Manual: Sacara manual misahkeun simbut tina kendang upami aya pemotongan listrik, ningkatkeun kaamanan.

5. Rack DriveR: Ngurangan haseup dina jero sasis: kirang haseup, langkung awét sareng stabil.

6. Gulung lawon Gorobag: tempat lawon, ngahémat rohangan sareng merenah.

7. aci ngabareuhan hawa: mastikeun lawon sareng kertas lancar mindahkeun.

8. Alat Parangkat Panempatan: Gampang nempatkeun sababaraha pasokan pakakas ngalereskeun.

Parameter Téknis

Ngaran mérek Asiaprint
Percetakan / Gulung Width 2m
Diaméter gilinding 600mm
Voltaseu 220 / 380V
Tegangan séjén Tegangan khusus ku urutan khusus anjeun
Dipeunteun kaluaran 50KW
Laju 180m / jam
Beurat 2700KG
Ukuran Pakét 302 * 181 * 170cm
Métode Dahar Top dahar
Ukuran séjén Aya
Komprésor hawa diperyogikeun Diperyogikeun
Bahan simbut Résistansi Suhu Tinggi
Beuteung Kendang Chrome: Teu karasa sareng kinerja abrasi
Kendang Minyak 100%
Rentang Suhu 0-399
Kaayaan Énggal
Sertipikat CE
Wengkuan Pangiriman Mesin mindahkeun panas roller, Kabel listrik tanpa colokan, sababaraha alat léngkah éléktronik gratis
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun
Mesin ngarobih pikeun digawekeun ku béda kakuatan supplier
Garansi Sataun

Advantag kami

1) Langkung 19+ taun pangalaman.

2) komponén doméstik kualitas luhur.

3) Grup manufaktur kualitas luhur, sistem kontrol kualitas lengkep.

4) Kamampuan desain anu disesuaikan.

5) dinten pangiriman gancang, pinuh ku layanan saatos-jualan.

Jasa kami

Garansi: Waktos jaminan nyaéta sataun. Bagéan pakean gancang dikaluarkeun. Nalika tanggal garansi kadaluarsana, layanan pangropéa saumur hirup disayogikeun.

Item pamayaran: Kami nampi 30% T / T salaku depsoite sareng kasaimbangan 70% T / T sateuacan kintun. T / T, Western Union, pamayaran Jaminan Perdagangan Alibaba. Pikeun pesenan éta kirang ti 1000USD, kami nampi PayPal kanggo mayar.

Sertipikat CE: Pikeun unggal produk kami gaduh sertipikat CE.

Pamasangan: Kami ngirim installatoin insinyur pikeun mesin oval otomatis, mesin modél sanésna kami ngirim video sareng dokumén pamasangan pikeun panduan.

OEM / ODM

Kami gaduh tim profesional saatos penjualan anu tiasa nyayogikeun pidéo video pikeun ngarakit mesin sareng ngarengsekeun masalah mesin online 24 jam.

Kapasitas produksi tinggi sareng waktos pangiriman anu pondok. Bandingkeun sareng waktos pangiriman mesin pencét panas roller, tara peryogi langkung ti 20 dinten, sareng urang tiasa ngalengkepan dina 15 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali