• banner01
  • banner02
  • banner03

produk diulas

  • company img (2)
  • company img (1)

Guangzhou AsiaprintIndustrial Co., Ltd.

Didirikeun taun 2016, Guangzhou Asiaprint Industrial Co., Ltd. parantos janten pamimpin téknologi sublimasi pencét panas. Kami nyayogikeun mesin press press panas, mesin percetakan sublimasi, mesin percetakan DTF, mesin fusing, mesin embossing, pengering, kertas sublimasi, tinta dll. Lokasina di Guangzhou, Cina, urang ngalakukeun kontrol kualitas sareng uji coba di dieu sateuacan di kirimkeun pikeun mastikeun yén produk urang patepung standar konsumén urang.

Tingali Deui
Dukungan teknis on-line tiasa disayogikeun dina waktosna
sareng staf bakal bungah pisan ngabantosan anjeun.

NAHA MILIH KAMI

  • Professional

    Profesional

    Kami pamimpin mesin pencét panas di Cina.

  • Certificate

    Sertipikat

    Mesin pencét panas kami anu CE Certified.

  • Application

    Aplikasi

    Kami nyayogikeun layanan online 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu.