Mesin Pencét Panas Panas

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun salah sahiji mesin pencét panas paling awét kami kalayan harga anu terjangkau sareng taun-taun kinerja bebas kasulitan. Waktos digital lengkep sareng kontrol suhu.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Pencét transfer panas mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun usaha alit, kalebet kertas transfer panas. Mesin saderhana ieu tiasa ngajantenkeun mindahkeun gambar anjeun kaos oblong, jeans, bantal, tatarucingan, bantalan mouse, ubin keramik sareng sajabina permukaan anu rata.

jersey-heat-press-machine-02
jersey-heat-press-machine-01

Spésifikasi

Daérah cetak (CM) 40 × 60 (16 "X24")
Tegangan (V) 220 / 110V
Dipeunteun Kaluaran (KW) 3KW
Jarak Temp (° C) 0-399
Rentang waktos (S) 0-999
beurat (KG) 130KG
Ukuran bungkus (CM) 137X70X56cm
Méja damel Dua
Warna Jeruk + Disaluyukeun
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun.
  Mesin ngarobih pikeun digawé kalayan suplai kakuatan béda
Garansi 1 Taun

 

Fitur

1. Digital Control, ngajantenkeun prosedur damel kaayaan lengkep nganggo indikasi sinyal, ngagaduhan akurasi anu luhur.

2. Pipa radiasi sareng piring panas sadayana, aman, awét, sareng ngadistribusikaeun panas rata-rata.

3. Gratis pikeun ngaluyukeun tekanan, seueur dianggo dina operasi jalur perakitan pabrik.

4.Adopsi papan IC, tombol toél, saklar éléktromagnétik sareng ON / OFF timer, nyayogikeun penampilan anu elegan sareng reliabilitas anu luhur.

5. Ngajalankeun stabil, deforming noise gratis sareng low

6. Kontrol otomatis, tekanan anu stabil sareng stabil (tekanan dugi ka 8KG / CM2)

7. Dua modeu ngajalankeun opsional pikeun bangku kerja manual sareng otomatis

8. Bangku kerja tipe tarikan dua sisi ngaheéat tanaga gawé sareng nyayogikeun kecepatan nyetak tinggi

9. Ngagunakeun alat kaamanan khusus, mesin anti anti naksir, aman sareng dirasionalisasi

10. Desain sakurilingna diadopsi pikeun tabung khusus panel panén, mastikeun pemanasan seragam

11.ngalir gancang tiasa gancang

12. Kaamanan -patih kalayan lirén darurat

13. Multifunction tiasa nyumponan sarat dina nyetak gambar lambaran-bentuk lambar.

14. méja kerja khusus diperlakukeun cocog pikeun percetakan produk pikeun sublimating, panas mindahkeun percetakan sareng gilding

 

Kauntungan urang

1) Langkung 19+ taun Pangalaman dina industri 

2) komponén doméstik kualitas luhur. 

3) Grup manufaktur kualitas luhur, sistem kontrol kualitas lengkep.

4) Kamampuan desain anu disesuaikan.

5) dinten pangiriman gancang, pinuh ku layanan saatos-jualan.

 

Sértipikasi

B-1-1

Rincian bungkusan

Dipak dina Case Kayu Ékspor Standar kaku

A-1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali