Semi Otomatis

  • 16×24 T-shirt Sublimation Heat Transfer Press Machine

    16 × 24 Kaos Sublimasi Panas Pencét Mesin Pencét

    Mesin pencét panas anu tiasa dianggo pikeun mencét kaos sareng bahan sanés salami éta rata. Dianggo ku ngagunakeun listrik pikeun manaskeun unsur pemanasan di luhur, teras nalika diturunkeun bakal mencét kaos oblong / bahan sanésna kalayan kuat sareng ngadamel tinta percetakan, plastisol, karét, luhur, kertas transfer, polyflex, sareng sanés lengket ogé bahan kaos .

  • 70×90 Big Size Jersey Sublimation Double Worktable Heat Press Transfer Machine

    70 × 90 Ukuran Badag Jersey Sublimation Mesin Work Press Panas Pencét Panas

    70 × 90 Mesin pencét panas anu tiasa dianggo pikeun mencét kaos sublimasi, kaos oblong sareng bahan sanés salami éta rata. Orientasi sareng posisi locator tiasa diluyukeun sareng éta pas pisan. Kontrol tepat suhu sareng waktos. Desain manusa sareng gampang dianggo.

  • Digital Swing Away Double Worktale T-shirt Heat Press Machine

    Swing Digital Away Double Worktale Kaos Panas Pencét

    Alat calakan sareng tampilan digital suhu sareng waktos, toléransi suhu maca anu + -2 ° C. Gampang ditanganan, gampang diprogram sareng gampang dianggo. Upami toko anjeun ngagaduhan ratusan pers anu kedah dilakukeun dina hiji dinten, anjeun bakal nampi kaunggulan anu ditawarkeun pers ieu. Ngagunakeun sakitar sapuluh énergi sapertos biasana anjeun ku pencét biasa, anjeun bakal ngahargaan panurunan tina upaya dina panangan sareng taktak anjeun.

  • Large Format Jersey Double Worktable Heat Press Machine

    Badag Format Jersey Double Worktable Panas Pencét Mesin

    Mesin pencét panas anu tiasa dianggo pikeun mencét kaos sareng bahan sanés salami éta rata. Dianggo ku ngagunakeun listrik pikeun manaskeun unsur pemanasan di luhur, teras nalika diturunkeun bakal mencét kaos oblong / bahan sanésna kalayan kuat sareng ngadamel tinta percetakan, plastisol, karét, luhur, kertas transfer, polyflex, sareng sanés lengket ogé bahan kaos . Produk ieu ngagaduhan fitur pneumatik sahingga tiasa ngahasilkeun tekanan anu kuat sareng akurat tina kompresor hawa.

  • Pneumatic Large Format Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Panas Format ageung

    Mesin pencét panas sareng alat anu ngalindungan kaamanan pikeun nyingkahan karusakan sareng tiasa ngeureunkeun pelat pemanasan pikeun mencét nalika aya kajadian anu dumadakan. Ngadopsi papan sirkuit terpadu, saklar éléktromagnétik, timer otomatis, éta stabil, visual sareng akurat pisan. Hal ieu seueur dianggo pikeun ngahasilkeun kaos oblong, kaén pewarna, bandéra, spanduk sareng sajabana sagala jinis bahan lawon anu peryogi pewarna.

  • Pneumatic Large Format Heat Transfer Machine

    Mesin Pindahan Panas Pormat Pneumatik

    Ngadopsi maju cara bantalan linier, éta stabil, visual sareng akurat pisan. Prosésna dikawasa ku digital sareng nganggo indikasi sinyal sareng énergi termal nyebarkeun rata-rata. Alat cerdas sareng tampilan digital suhu sareng waktos, toléransi suhu maca anu + -2 ° C. Gampang ditanganan, gampang diprogram sareng gampang dianggo.

  • Pneumatic Logo Double Stations Heat Press Machine

    Pneumatik Logo Ganda Stasion Panas Pencét Mesin

    Stasion dobel mesin pencét mérek pneumatik nyaéta kinerja résistansi panas 350 ° c tanpa distorsi, mesin gilding mark cocog pikeun nyetak logo kaén tina sababaraha spésifikasi, kalayan épék anu saé

  • Pneumatic Mark Label Heat Press Machine

    Péstatik Mark Label Panas Pencét Mesin

    Mesin pencét rosin pneumatik nyaéta kinerja résistansi panas 350 ° c tanpa distorsi, mesin gilding mark cocog pikeun nyetak logo kaén tina sababaraha spésifikasi, kalayan épék anu saé.

12 Teras> >> Halaman 1/2