5 dina 1 Mesin Combo Panas Pencét

Pedaran pondok:

Mesin pencét panas kombo 5 tina 1 ieu tiasa mindahkeun poto, kecap dina katun, serat, logam, kantong, tikus mouse, tatarucingan, ubin, piring, gelas sareng sajabina, cocog pikeun ngahasilkeun kado, iklan sareng seueur barang unik & pikaresepeun anu sanés. Anggo mesin ieu pikeun ngadamel kostum Lebaran menit terakhir atanapi kaos Lebaran sareng ngadamel kaos Natal.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Ngaran Produk 5 dina 1 Mesin Combo Panas Pencét
Voltaseu 220V / 110V
Kakuatan 1500W
Komponén 5
Rentang waktos 0-999S
Suhu rangsak 0-399 F / 0-200 ℃
Daérah Pencét Panas Pencét 30 * 38cm (12 "x 15")
Hat / Cap Pencét 6 "x 3" (melengkung)
Mesin Mug 11 oz
Piring Pencét # 1 8 "diaméterna maks
Piring Pencét # 2 10 "diaméterna maks
Beurat kotor 20KG
Ukuran Paket 40X46X50CM
Bungkusan Kotak karton
Pamakéan T-shit / Puzzle / Mouse Pad / Plate / Mug / Cap / Shoe / Pen / Football
Pabrik Di Guangzhou, Cina
Garansi 1 taun
Sértipikasi CE

Pangiriman

Waktos pangiriman gumantung kana jumlah sareng modél produk.

1. Parabot modél standar diperkirakeun dibéréskeun 7-15 dinten saatos mayar.

2. Parabot modél khusus diperkirakeun bakal dikirimkeun 15-30 dinten saatos mayar.

Fitur

1. LCD Board Control: Suhu digital lengkep sareng kontrol waktos

2. Lempeng manaskeun kandel Husus: Ngajamin suhu anu sami sareng stabil dina piring pamanasan

3. Indikator Sinyal: Sora bip nalika mindahkeun éta ngalangkungan

4. Tekanan tiasa disaluyukeun kalayan gampang

5. Pad silikon tiasa tahan maksimal 350 darajat tanpa distorsi

6. setting parameter Gampang

7. Sistem kontrol listrik terpadu pikeun ngan saukur nyaluyukeun sareng perawatan.

Kumaha ngeunaan garansi mesin pencét panas sareng layanan purna jual?

1. Sataun jaminan.

2. Ngeunaan layanan saatos-penjualan:

A. Upami mesin pencét panas ngagaduhan masalah, klien tiasa nyandak gambar atanapi video ka teknisi.

B. Téknik bakal ngajar klien pikeun ngalereskeun sareng ngoperasikeun mesin pencét panas roller ngalangkungan internét.

C. Sareng kami bakal naros ka klien pikeun ngintunkeun deui papan anu salah pikeun mariksa éta.

D. Percanten ka kami. Téknikna pinuh ku pangalaman, sareng penjualan ogé tetep hubungan sareng klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali