Rotary

  • Multi-Function Jersey Small Roller Heat Transfer Press Sublimation Machines

    Multi-Fungsi Jersey Leutik Roller Panas Mindahkeun Pencét Mesin Sublimasi

    Mesin ieu ngagaduhan seueur fungsi sapertos modul pemanasan non-kontak éléktronik, kontrol suhu konstan otomatis anu pas, booster pneumatik, gulungan otomatis, poros tiup, koreksi ujung otomatis jsb.

  • Roll To Roll Ribbon Heat Press Machine

    Gulung Pikeun Gulung Pita Panas Mesin Pencét

    Mesin pencét panas rotary lanyard ieu khusus pikeun pita / percetakan lanyard sublimasi pencét percetakan, desain presisi unik pikeun milarian pita, pemanas minyak roller drum tiasa stabil sareng teras-terasan nyayogikeun panas dina pita, pastikeun warna lengkepna. 

  • Touch Screen Panel Control Textile Calandra Roll Fabric Rotary Heat Press Machine

    Konci Layar Panel Kontrol Tekstil Calandra Roll lawon Rotary Heat Press Machine

    Mesin kalénder ieu cocog pikeun percetakan pencét panas boh bahan gulung sareng bahan lambaran ogé mindahkeun sublimasi spanduk, umbul, kaos oblong, non-anyaman, lawon baju, anduk, simbut, mouse pad, sabuk, Jsb.

    Saluareun éta, éta khusus dianggo ogé pikeun mindahkeun kontinyu lawon, anu tiasa minuhan sarat konsumén pikeun produk sakedik. Ogé percetakan tés pikeun sampel pabrik ageung.

  • Fabric Roller Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Pencét

    Mesin kalénder ieu cocog pikeun percetakan pencét panas pikeun bahan gulung sareng bahan lembar ogé mindahkeun spanduk, umbul, kaos oblong, nonwoven, lawon baju, anduk, simbut, mouse pad, sabuk, Jsb.

    Saluareun éta, éta khusus dianggo saé pikeun mindahkeun kontinyu lawon, anu tiasa nyumponan sarat konsumén pikeun produk sakedik. Ogé uji coba percetakan kanggo sampel pabrik ageung.

  • Calender Heat Press Machine

    Mesin Pencét Panas Pencét

    Otomatis Sublimasi Kalénder Panas Pencét Pencét Pencét Mesin cocog pikeun mindahkeun pola kana lawon tina kertas transfer sublimasi. Hal ieu seueur dianggo pikeun ngahasilkeun kaos oblong, kaén pewarna, bandéra, spanduk sareng sajabana sagala jinis bahan lawon anu peryogi pewarna.

  • 1.7m Width Calendar Fabric Heat Transfer Press Machine

    1.7m Lebar Kalénder lawon Panas Pencét Mesin Pencét

    Mesin percetakan perpindahan panas sublimasi tiasa dianggo pikeun bahan gulung sareng bahan lambar mindahkeun panas. Éta cocog pikeun mindahkeun sublimasi spanduk ageung, umbul, kaos oblong, lawon non-anyaman, lawon pakean, anduk, simbut, bantalan beurit sareng produk sanés dina potongan, khususna mindahkeun kontinyu tina lawon. Sanggup speed percetakan kontinyu, pikeun nyumponan kabutuhan percetakan jilid ageung konsumén.

  • Intelligent Control Jersey Calandra Roll Heat Press Machine

    Calakan Control Jersey Calandra Roll Panas Mesin Pencét

    Mesin kalénder ieu cocog pikeun percetakan pencét panas boh bahan gulung sareng bahan lambaran ogé mindahkeun sublimasi spanduk, umbul, kaos oblong, non-anyaman, lawon baju, anduk, simbut, mouse pad, sabuk, Jsb.

    Saluareun éta, éta khusus dianggo ogé pikeun mindahkeun kontinyu lawon, anu tiasa minuhan sarat konsumén pikeun produk sakedik. Ogé percetakan tés pikeun sampel pabrik ageung.

  • 3.2m Calandra Roller Heat Press Machine

    3.2m Calandra Roller Panas Pencét Mesin

    3.2m calandra éta cocog pikeun kaos obah sublimasi, spanduk ageung, umbul, lawon non-anyaman, lawon pakean, simbut, anduk, bantalan beurit, syal sareng produk sanésna, khususna lawon gulung kedah nyetak teras-terasan.

12 Teras> >> Halaman 1/2