Gulung Pikeun Gulung Pita Panas Mesin Pencét

Pedaran pondok:

Mesin pencét panas rotary lanyard ieu khusus pikeun pita / percetakan lanyard sublimasi pencét percetakan, desain presisi unik pikeun milarian pita, pemanas minyak roller drum tiasa stabil sareng teras-terasan nyayogikeun panas dina pita, pastikeun warna lengkepna. 


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Nami Mesin: Gulung ngagulung mesin percetakan pita
Roller Width (cm) 60
Diaméter gilinding (mm) 210
Kakuatan (KW) 6KW
Tegangan (V) 220/380 3Fasa
Ukuran paking 1302 * 2068 * 2087MM
Jarak Temp (° C) 0-399
Rentang waktos (S) 0-999
Cusromized Ukuran, Warna, Logo
Aplikasi Lanyard, Pita, Potong sapotong
Simbut Nomex: résistansi suhu Gigh
Beuteung Kendang Chrome: atos luhur sareng kinerja abrasi

Sorotan

1. kontrol listrik mesin ngagunakeun lates téknologi canggih, kalayan fungsi cool down otomatis, simbut sareng laras tiasa janten nyalira nyalira, aya fungsi panyalindungan pareuman listrik.

2. Dupi cocog pikeun kuda sareng dipelak pyrograph, efisiensi damel 2 -3 kali kapengker.

3. Éléktronik kontrol suhu digital, konvérsi konversi motor, kagancangan sareng akurasi saluhur (+/- 1-2 ℃).

4.Roller ngadopsi téknologi plating kromium permukaan, karasa kuat, tahan maké, adési, épék transfer panas saé pisan.

5. Pikeun ngadopsi téknologi canggih suhu muriang minyak, sirkulasi cairan konduksi panas, bahkan pemanasan, konduktivitas termal kuat.

6. kotak minyak periferal, nutup nilai otomatis, dina minyak konduksi panas pisan merenah, kinerja kaamanan tinggi, Kauntungannana béda tina ledakan-buktina

7. Pamakéan joint venture prodction Amérika Serikat dupont bahan suhu luhur simbut, awét, épék transfer panas anu saé.

 

Naha Pilih Mesin Pencét Panas Asiaprint Lanyard?

1. hirup jasa panjang, ngahémat biaya anjeun

2. jaminan sataun

3. Pangrojong téknologi digital anu pangsaéna - hindarkeun masalah nalika produksi.

4. Gaduh tawaran propésional online, video, dina situs saatos jasa penjualan.

 

FAQ

Q1: Naon anu urang tiasa kéngingkeun anjeun?

1) produk unggulan (desain unik, mesin percetakan sateuacanna, kontrol kualitas ketat) 

2) Pabrik penjualan langsung (harga anu pikaresepeun sareng kalapa)

3) jasa hébat (OEM, ODM, jasa saatos-jualan, pangiriman gancang)

4) Konsultasi bisnis propésional.

 

Q2. Kumaha kuring tiasa nampi barang anjeun?

Upami anjeun mesen jumlah sakedik (dihandap 100 KG) anjeun tiasa nganggo DHL, TNT, UPS atanapi perusahaan udara ekspres séjén pikeun nganteurkeun barang anjeun, waktos pangiriman biasana 3-4 dinten damel, aranjeunna bakal ngirim produk anu anjeun pesen ka alamat anjeun.

Upami anjeun mesen jumlah ageung, anjeun tiasa nganggo pangiriman laut, sareng anjeun kedah angkat ka palabuan laut anu pangcaketna pikeun nyandak barang anjeun, waktos pangiriman biasana 30-40 dinten.

Kanggo langkung jelasna, mangga kontak kami. 

 

Q3. Cara pamayaran. 

Jangka pamayaran kami nyaéta T / T, Western Union, PayPal


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali