6 dina 1 Mesin Pencét Panas Combo Pen

Pedaran pondok:

Mesin pencét Panas pencét ieu réa dianggo pikeun jinis pulpén, sapertos pulpén, pulpén, sareng sajabana sél termostabel sareng 6 loop loop, ngamungkinkeun mesin nyetak logo dina 6 pena paling sering sakaligus.


Detil Produk

Tanda Produk

Param téhnis

Jenis 6in1 Pena Panas Pencét Mesin
Kakuatan 350W
Voltaseu 110V / 220V
Ukuran mindahkeun 23 * 10cm
Meja kerja 6 Pénsén
Warna Hideung
Rentang waktos 0-999S
Rentang Temp 0-200C
Beurat kotor 10KG
Ukuran Pakét 46x32x37CM
Bungkusan Kotak karton
Pamakéan Pena
Garansi 1 taun
Sértipikasi CE

Kumaha ngeunaan garansi mesin pencét panas sareng layanan purna jual?

1. Sataun jaminan.

2. Ngeunaan layanan saatos-penjualan:

A. Upami mesin pencét panas ngagaduhan masalah, klien tiasa nyandak gambar atanapi video ka teknisi.

B. Téknik bakal ngajar klien pikeun ngalereskeun sareng ngoperasikeun mesin pencét panas roller ngalangkungan internét.

C. Sareng kami bakal naros ka klien pikeun ngintunkeun deui papan anu salah pikeun mariksa éta.

D. Percanten ka kami. Téknikna pinuh ku pangalaman, sareng penjualan ogé tetep hubungan sareng klien.

Kaunggulan

1. Tekanan tinggi engkol dobel pikeun ngendalikeun bubuka sareng nutup.

2. Kadali semi-otomatis.

3. Aluminium fittings, langkung merata dipanaskeun.

Fitur

1. Komponén: Diadopsi bahan baku impor sareng permukaan diperlakukeun kalayan bérés lacquer anu ngajantenkeun mesin lemes, langkung stabil sareng awét.

2. Digital Controller: suhu sareng waktos controller terpadu dina hiji tampilan pikeun setting sareng pengamatan anu gampang.

3. Unsur pemanasan: Diadopsi bantalan silikon pemanasan kualitas, permukaanna henteu caket, nyegah panyorotan mindahkeun sareng mastikeun pangaruhna.

4. cecekelan anti leueur: Desain cecekelan tekanan anu henteu dieunakeun ngajantenkeun prosés percetakan sadayana raoseun sareng aman. Nalika cecekelan tekanan ditutup, pulpén bakal dilereskeun dina worktop pikeun pangaruh percetakan anu langkung saé.

5. Ayunan-jauh Desain: Ayun jauh fungsi pikeun nyegah leungeun tina nyeri nanaon.

Pangaruh sampurna 

Pangiriman

Waktos pangiriman gumantung kana jumlah sareng modél produk.

1. Parabot modél standar diperkirakeun dibéréskeun 7-15 dinten saatos mayar.

2. Parabot modél khusus diperkirakeun bakal dikirimkeun 15-30 dinten saatos mayar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali