Mesin Pencét Panas Buka otomatis

Pedaran pondok:

Ukuran pencét mesin jersi ukuran ageung ieu nganggo fungsi tarikan pneumatik énggal, otomatis naék dina jadwal, dikali ningkatkeun efisiensi damel, gampang sareng merenah.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Barang  JC-5C-2
Ukuran platen (CM) 100x100
Ukuran Platen (INCH) 39 "X39"
Kakuatan (KW) 9,5KW
Beurat (KG) 420
Tegangan (V) 380V 3 Fase
Ukuran paking (MM) 1550 * 1025 * 1250MM
Kisaran suhu (℃) 0-399
Kisaran waktos (S) 0-999
Garansi 1 Taun
MOQ 1 Sét
Pakét Kasus kai
Warna Hideung + Disaluyukeun

Kumaha ngeunaan garansi mesin pencét panas format ageung sareng layanan purna jual?

1. Sataun jaminan.

2. Ngeunaan layanan saatos-penjualan:

A. Upami mesin pencét panas format ageung ngagaduhan masalah, klien tiasa nyandak gambar atanapi video ka teknisi.

B. Téknik bakal ngajar klien pikeun ngalereskeun sareng ngoperasikeun mesin pencét panas roller ngalangkungan internét.

C. Sareng kami bakal naros ka klien pikeun ngintunkeun deui papan anu salah pikeun mariksa éta.

D. Percanten ka kami. Téknikna pinuh ku pangalaman, sareng penjualan ogé tetep hubungan sareng klien.

Kaunggulan

1. Tekanan ngadopsi alat silinder pneumatik, anu tiasa ngarobih tekanan alit kana kakuatan komprési anu kuat.

2. Mesin ngadopsi mesin desain pneumatic luhur pikeun ngajalankeun saliwatan sareng sajajar kénca sareng katuhu. Platform percetakan nyaéta dobel-station, ngahémat waktos sareng usaha dibandingkeun sareng buku petunjuk anu sanés.

3. Tekanan tiasa disaluyukeun sacara bébas sareng seueur dianggo dina operasi jalur perakitan pabrik.

4. Dilengkepan résistansi termal platinum, kasalahan suhu tambah atanapi dikurangan 3 ℃;

5. workbench tiasa ngalih antara operasi manual sareng otomatis, ngadopsi permukaan padamelan push-pull, operasi gampang, percetakan gancang;

6. Piring pemanasan kalayan tabung khusus di sekitar desain, pemanasan seragam, countertops pengolahan khusus, tiasa percetakan sublimasi, transfer termal, bronzing sareng produk sanés.

Pangiriman

Waktos pangiriman gumantung kana jumlah sareng modél produk.

1. Parabot modél standar diperkirakeun dibéréskeun 7-15 dinten saatos mayar

2. Parabot modél khusus diperkirakeun bakal dikirimkeun 15-30 dinten saatos mayar

Paket Standar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali