Mesin Pencét Panas Pencét

Pedaran pondok:

Mesin kalénder ieu cocog pikeun percetakan pencét panas pikeun bahan gulung sareng bahan lembar ogé mindahkeun spanduk, umbul, kaos oblong, nonwoven, lawon baju, anduk, simbut, mouse pad, sabuk, Jsb.

Saluareun éta, éta khusus dianggo saé pikeun mindahkeun kontinyu lawon, anu tiasa nyumponan sarat konsumén pikeun produk sakedik. Ogé uji coba percetakan kanggo sampel pabrik ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Henteu JC-26B
Ngaran mérek Asiaprint
Ngaran Barang Panaskeun Rotary Rotary
Lebar percetakan / kendang 1800 mm 70,8 inci
Diaméterna gilinding 600 mm 23,6 inci
Voltaseu 220V / 380V / 440V / 480V
Dipeunteun kaluaran 48,6 KW
Laju 0-10m / mnt
Beurat 2100 KG
Métode Dahar Top dahar
Méja damel Kaasup
Ukuran séjén  Aya 
Komprésor hawa diperyogikeun  Diperyogikeun
Bahan simbut Nomex: résistansi suhu luhur
Beuteung Kendang Chrome: Teu karasa sareng kinerja abrasi
Kendang  Minyak 100%
Kisaran suhu (℃) 0-399
Kisaran waktos (S) 0-999
Warna Disaluyukeun
Ukuran paking mesin utami 284 * 168 * 190 CM
Ukuran pakéan meja kerja 244 * 67 * 135 CM
Garansi 1 taun
MOQ 1 sét

Fitur

1. Tegangan poros: Sacara otomatis ngaluyukeun ukuran numutkeun kandel sareng panjang kaén sareng kertas stamping panas jsb Ngurangan masalah anu teu perlu.

2. Sistem kaamanan: Nalika kaayaan darurat, éta tiasa dieureunkeun dina kaayaan darurat pikeun ngajagaan kaamanan pribadi sareng polusi lawon. sapertos obyék atos dicekel dina mesin atanapi pangaruh mindahkeun sanés anu anjeun pikahoyong.

3. Alat manual ngarasa balik: Upami darurat atanapi panggunaan anu teu perlu, simbut tiasa dipisahkeun tina mesin pikeun mayungan simbut sareng ningkatkeun umur jasa na.

4. Otomatis mareuman fungsi: Cool turun saatos nempatkeun tombol teras muterkeun simbut, ngajaga simbut tina rusak, dugi saatos suhu turun kana 90 derajat, mesin otomatis bakal pareum.

5. Sistem koreksi ujung otomatis: Sistem induksi sacara otomatis tiasa menerkeun ujung simbut teras menerkeun éta, nyegah posisi transfer panas tina teu akurat, ngirangan karugian sareng ngirangan biaya tanaga kerja.

6. layar toél PLC ngadalikeun, otomatis, merenah

Aya kaunggulan di handap ieu naha klien kami milih mesin kami:

1. Pangaruh percetakan saé pisan. alesan:

1). Roller drum urang sampurna lathing di jero sareng luar, pastikeun celah kandelna dina 5 mm.

2). Kami tambahan masang klep tekanan uap ngajantenkeun suhu stabil sareng akurat.

3). Kami nempatkeun 100% minyak konduksi témbok anu saé.

4). Simbut kualitas luhur, mare pasti moal mindahkeun rohangan ka kenca atanapi ka katuhu nalika damel, sareng simbut moal ngaleutikan, keriput, deformasi.

2. Kaamanan mesin damel: sababaraha pabrik nganggo tambang minyak seamed, anu bakal bocor minyak nalika mesin damel, ogé aranjeunna nempatkeun kotak minyak tina roller, éta bahaya pisan upami udara kontak minyak nalika mesin tiasa dianggo anu bakal ngabeledug .

Nanging mesin kami ngadopsi kendang minyak mulus sareng minyak dilebetkeun kana kendang, pastikeun minyakna ngan ukur dianggo tanpa hawa kontak, sareng kami nganggo bantalan kualitas luhur anu tiasa nolak suhu luhur.

3. Kami tambahan nambihan anti oksigén, moal aya karbon, awét, manjangan umur mesin.

4. Inovasi pangénggalna pikeun alat alarm, yén anjeun tiasa nyetél éta sangu suhu maxed sateuacan mesin dianggo, dina hal ieu, suhu mesin nyata moal pernah ngaleuwihan suhu sangu, bahkan disababkeun ku ujug-ujug tapi henteu tiasa nolak sirkulasi. Dina hiji kecap, ku alat alarm ieu, éta tiasa ngajagi mesin sareng pabrikna ogé, anjeun tiasa 100% yakin ngagunakeun mesin kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali