Konsumén

  • 1000ml Brilliant Colors Sublimation Ink

    1000ml Warna Cemerlang Sublimasi Tinta

    Fitur:

    1. Kalancaran anu saé, cocog pikeun nyetak massal kontinyu.

    2. Langkung stabil henteu aya sumbatan tina cetak sirah.

    3. Warna cemerlang warna lega gamut kabugaran sampurna.

    4. Gancang drying kabugaran adhesion tinggi.

  • High Quality Roll Sublimation Transfer Sublimation Paper

    Kualitas luhur Roll Sublimation Transfer Sublimation Paper

    * Gancang garing sareng sékrési mangsi pangluhurna.

    * Dianggo sadayana printer inkjet.

    * Kinerja warna anu pangsaéna ku langkung ti 95% laju mindahkeun.

    * Rupa-rupa rentang anu lega pikeun milih.

    * Tiasa dianggo pikeun papakéan, kaca, lawon, cangkir, keramik, logam, umbul, desain DIY sareng sajabina.