Kualitas luhur Roll Sublimation Transfer Sublimation Paper

Pedaran pondok:

* Gancang garing sareng sékrési mangsi pangluhurna.

* Dianggo sadayana printer inkjet.

* Kinerja warna anu pangsaéna ku langkung ti 95% laju mindahkeun.

* Rupa-rupa rentang anu lega pikeun milih.

* Tiasa dianggo pikeun papakéan, kaca, lawon, cangkir, keramik, logam, umbul, desain DIY sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Lebar (cm)

Panjang (m)

Beurat (g) / méter pasagi

Méter pasagi / gulung (m)

Beurat (kg) / gulung

61

100

100

61

6.1

70

100

100

70

7

75

100

100

75

7.5

80

100

100

80

8

85

100

100

85

8,5

91.4

100

100

91.4

9.14

108

100

100

108

10.8

111.8

100

100

111.8

11.18

120

100

100

120

12

130

100

100

130

13

140

100

100

140

14

150

100

100

150

15

160

100

100

160

16

Ukuran khusus ditampi!

Balanja

DHL / UPS / EMS / Fedex / Ku Laut

Metode Pengiriman & Waktu Pengiriman:

DHL nganyatakeun. Sakitar 3-7 dinten jasa panto ka panto.

Seaway, sakitar 15-25 dinten ka palabuhan anjeun.

Pakét Jalan

1. Kami parantos damel kerjasama Perusahaan Ekspres, janten palanggan kami tiasa kéngingkeun biaya pengiriman rendah.

2. Upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Cina, kami tiasa nawiskeun Pangiriman Gratis kanggo anjeun di Kota Guangzhou!

3. Teu aya kintunan dina akhir minggu sareng liburan umum.

Jasa kami

Kami nyayogikeun dua jinis produk sareng jasa:

1. Kami gaduh mérek urang nyalira, ayeuna wilayah penjualan ngalangkungan 28 nagara sareng daérah di sakumna dunya. Kami ahli dina bidang ieu langkung ti 19+ taun, kalayan kakuatan pasar, kalayan kualitas anu saé sareng harga anu cukup saing.

2. Kami nyayogikeun jasa OEM, urang tiasa ngalakukeun OEM pikeun produk mérek anjeun (nyitak grafik anjeun dina produk). Cara ngolah, ukuran, kualitas, sareng sadayana sadayana bakal nuturkeun sarat anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali