Tekanan Tinggi Hidrolik Double Worktable Panas Pencét Mesin

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun salah sahiji mesin pencét panas hidrolik kami anu paling awét kalayan harga anu terjangkau sareng taun-taun kinerja bebas kasulitan. Waktos digital lengkep sareng kontrol suhu.

Pencét transfer panas mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun usaha alit, kalebet kertas transfer panas. Mesin saderhana ieu tiasa ngajantenkeun mindahkeun gambar anjeun kaos oblong, jeans, bantal, tatarucingan, bantalan mouse, ubin keramik sareng sajabina permukaan anu rata.


Detil Produk

Tanda Produk

Prosés Mindahkeun Panas

Mimiti, ngarancang logo atanapi gambar anu anjeun pikaresep. Kadua, sambungkeun printer inkjet kana komputer pikeun nyitak anu dirancang dina kertas sublimasi. Katilu, atur suhu sareng waktos mesin pencét panas. Salaku conto, pikeun nyubarkeun kaos oblong, atur waktos ku 20 detik, atur suhuna 200 ℃. Nalika waktosna atosan, kantun angkat kertas tina kaos oblong.

Spésifikasi

Ngaran Mesin Kaos Pencét Panas hidrolik Pencét Pikeun Kaca
Area Cetak (CM) 40X60
Area Cetak (Inci) 16 * 24
Beurat Kotor (KG) 190
Ukuran bungkus (CM) 85x95x158
Tegangan (V) 220/110
Kakuatan (KW) 3
Jarak Temp (° C) 0-399
Rentang waktos (S) 0-999
Wengkuan Pangiriman Kalayan colokan sareng karét silikon

Fitur

1. Ngadopsi papan IC, tombol toél, saklar éléktromagnétik sareng ON / OFF timer, nyayogikeun penampilan anu elegan sareng reliabilitas anu luhur.

2. Mesin sareng sistem hidrolik tiasa dianggo sacara langsung tanpa kedah nyambungkeun kompresor udara, tekanan (tekanan dugi ka 30KG / CM2) langkung ageung tibatan pneumatik (sakumaha 4 kali tibatan pneumatic). Ampir teu aya noise.

3. Kontrol Semi-Otomatis, nalika anjeun mindahkeun platen pemanasan nepi ka tujuan pikeun dasar handap, éta bakal pencét sacara otomatis. Nalika waktos parantos réngsé, éta bakal otomatis dileupaskeun. Teras anjeun tiasa ngalih méja kerja salajengna pikeun tetep jalan.

4. Dual-side pull type work bench ngaheéat tanaga gawé sareng nyayogikeun kecepatan percetakan anu luhur.

5. Ngagunakeun alat kaamanan khusus, mesin anti anti naksir, aman sareng dirasionalisasi.

6. Desain sakurilingna diadopsi pikeun tabung khusus panel pemanasan pikeun mastikeun pemanasan seragam.

7. Méja damel khusus diperlakukeun cocog pikeun nyetak produk pikeun sublimating, percetakan transfer panas sareng gilding ..

Kauntungan urang

1) Langkung 19+ taun Pangalaman dina industri.

2) komponén doméstik kualitas luhur.

3) Grup manufaktur kualitas luhur, sistem kontrol kualitas lengkep.

4) Kamampuan desain anu disesuaikan.

5) dinten pangiriman gancang, pinuh ku layanan saatos-jualan.

Sértipikasi

Rincian bungkusan

Dipak dina Case Kayu Ékspor Standar kaku


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali