Rotary 4 Station PLC Otomatis Sublimation T Shirt Panas Pencét Mesin

Pedaran pondok:

Opat stasiun mesin pencét panas ngadopsi rotasi motor otomatis, ngahémat waktos sareng tanaga gawé; sareng merenah pikeun dioperasikeun. Mesin tiasa mindahkeun cetak pola warna sareng karakter anu aya dina sublimasi atanapi tinta pangleyur kana produk anu didamel tina hemp, bahan serat. Éta cocog pisan pikeun mindahkeun percetakan kana baju, kaén sareng payung lawon, éta pisan ekonomis sareng praktis, bakal janten pilihan anjeun anu pangsaéna.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Kontrol Suhu Digital

2. Timer Digital

3. Tekanan Pneumatik Anu Diatur

4. Suku Pedal dikawasa Otomatis Kepala sareng Siklus Aktivasina

5. Alat Kasalametan Tangan

6. Sistem Penjaminan Kualitas

7. Idéal pikeun substrat kaku nalika dilengkepan sistem pemanasan ganda opsional

Spésifikasi

Mesin Tipe Opat Stasion Panas Pencét Mesin
Lebar damel 40 * 50
Kakuatan 3.0KW
Voltaseu 220 / 380V sayogi
Tegangan séjén Tegangan khusus ku urutan khusus anjeun
Beurat 250KGS
Ukuran Pakét 151x91x165CM
Ukuran séjén Aya
Rentang Suhu 0-399
Rentang waktos 0-999S
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun
Mesin ngarobih pikeun digawekeun ku béda kakuatan supplier
Garansi Sataun
MOQ Hiji Sét

Tips

1. barang pamayaran: Kami nampi 30% T / T salaku depsoite sareng kasaimbangan 70% T / T sateuacan kintun.    

2. sertipikat CE: Pikeun unggal produk kami gaduh sertipikat CE.

3. Pamasangan: Kami ngirim installatoin insinyur pikeun mesin oval otomatis, mesin modél sanés anu kami kirimkeun pidéo sareng dokumén pamasangan pikeun panduan. 

Jasa kami mesin pencét panas pneumatic

1. jasa Hiji eureun

2. Pangrojong téknologi panjang hirup

3. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri

4. Warna sareng ukuran khusus tiasa ditampi kanggo produksi

Pakét & Pangiriman

1. Pakét: Kasus lapis pikeun Tiap Mesin

2. Tanggal pangiriman: 3-35 dinten kerja saatos nampi pamayaran.

4. Pangiriman hartosna: Ngalangkungan laut ti Guangzhou


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali