25 × 100 Ganda Panaskeun Pelat Panas Mesin Alih

Pedaran pondok:

Mesin pencét panas lanyard leutik nyoko kana kontrol digital, suhu celsius sareng fahrenhelt tiasa diluyukeun, waktos sareng temp temp dina saméter anu sami. Tombol ngaluyukeun tekanan, tiasa nyetél tombol pikeun tekanan anu rata. Malah pangaruh percetakan, silikon pikeun nyetak bahkan.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

Ngaran mérek Asiaprint
Tegangan (V) 220 / 110V
Kisaran suhu (° C) 0-399
Kontrol waktos (S) 0-999
Daérah percetakan (CM2) 38X38 (15 "X15")
Kakuatan (KW) 2.2kw
Beurat kotor (KG) 32kg
Diménsi Packing (CM) 72 * 48 * 39cm
Garansi 1 Taun
MOQ 1 Sét  

Fitur

1. LCD pannel katingal pinter sareng operasi eaiser anu akurat.

2. Puterkeun ka luhur sareng ka handap pikeun ngendalikeun tekanan.

3. Kandel pemanasan pelat bahkan pemanasan pangaruh percetakan langkung saé.

4. spons ketebalan generasi anyar pinuh ku élastisitas bahkan tekanan.

5. Permukaan pelat pemanasan cet Teflon, lebu-buktina.

6. Pangaturan pra-tekanan cara unik, tekanan tiasa disaluyukeun, merenah sareng fleksibel.

7. Waktu éléktronik tampilan digital, prosésna réngsé sacara otomatis nada waspada.

Bewara

Teganganna: 220V / 110V

Warna na: Pérak sareng Hideung, pangiriman acak dasar dina saham.

Standar colokan: Colokkeun EU / US plug / UK plug / AU plug / anu sanés

Jasa kami

1. Dukungan téknis tina mesin cetak panas digital sayogi salamina

2. Pangrojong téknis percetakan lawon & printer sayogi salamina

3. Pedaran operasional & masalah perhatian sayogi salamina

4. Pidéo operasi tina mesin sayogi pikeun salamina

5. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri

6. Bagéan apare gratis sayogi (hiji sérmér suhu, sakumpulan sikat karbon, sakumpulan pipa pemanasan)

7. Bantosan palanggan pikeun mendakan kertas, tinta, ngalindungan kertas, sareng bahan percetakan anu sanés kalayan bebas

8. Usaha percetakan panas lawon sareng pita sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali