Pneumatik Logo Ganda Stasion Panas Pencét Mesin

Pedaran pondok:

Stasion dobel mesin pencét mérek pneumatik nyaéta kinerja résistansi panas 350 ° c tanpa distorsi, mesin gilding mark cocog pikeun nyetak logo kaén tina sababaraha spésifikasi, kalayan épék anu saé


Detil Produk

Tanda Produk

Sorotan

1. Bacaan digital

2. Ganda stasiun-ningkatkeun efisiensi damel

3. Hemat tanaga gawé ku nerapkeun silinder pneumatik

4. Mesin didamel ku bagian kualitas luhur.

Fitur

1. Ngagunakeun klip gancang pikeun ngadukung pelat pemanasan sareng tekanan roda permukaan permukaan tiasa disaluyukeun mundur sareng maju, praktis sareng merenah; dianggo nyetak tanda, nampilkeun ekonomis sareng praktis;

2. Éléktronik hawa kontrol suhu sareng waktos 0-999s tiasa dikendalikeun sareng tekanan anu tiasa diatur;

3. Kawat pemanasan sareng panel pemanasan diintegrasikeun kana hiji, aman sareng awét;

4. Kalayan karét silikon tahan panas impor élastisitas anu saé sareng kinerja tahan panas 350 ° C tanpa distorsi.

Parameter Téknis

Modél Méja Ganda
Area percetakan (CM²) 20x20
Kakuatan 0,5KW
Voltaseu 220V / 110V sayogi
Tegangan séjén Tegangan khusus ku urutan khusus anjeun
Beurat 40KGS
Ukuran Pakét 45x75x85CM
Ukuran séjén Aya
Rentang Suhu 0-399
Rentang waktos 0-999S
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun
Mesin ngarobih pikeun digawekeun ku béda kakuatan supplier
Garansi Sataun
MOQ Hiji Sét

Tentang Kami

Kalayan pangalaman ti saprak 2001, Asiaprint parantos liwat dasawarsa janten pamimpin industri dina ngembangkeun sareng ngajual rupa-rupa Mesin Transfer Panas, Mesin T Shirt Percetakan, Mesin Stamping Panas, printer Eco-solvent, Dye Sublimation Printer, sareng sajabina.

Aya rupa-rupa departemén, sapertos departemén insinyur, departemén berkembang, departemén ékspor, departemén saatos penjualan, departemen QC, jst. Unggal departemen didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa pangsaéna sareng mesin kualitas anu dipercaya. Kami difokuskeun ngahasilkeun kasempetan bisnis dumasar-aplikasi sareng customer-fokus anu anyar, khususna percetakan & solusi pencét panas.

Pangalaman kami sami-sami sakumaha rupa-rupa produk anu kami nawiskeun ayeuna, sareng kami bangga tiasa damel sareng sababaraha instansi promosi anu kawéntar, sapertos USA, Mexico, Thailand, Serbia, Vietnam sareng sajabina.

Asiaprint janji anjeun yén kapuasan anjeun bakal ngudag kami, sareng kami bakal masihan anjeun jasa anu pangsaéna ngalangkungan téknologi propésional sareng alat-alat kelas munggaran. Asiaprint ngaharepkeun ngajantenkeun hubungan kerjasama jangka panjang, stabil, sareng tulus sareng rerencangan sadaya kalangan.

Bewara

Teganganna: 220V / 110V.

Warna na: Pérak sareng Hideung, pangiriman acak dasar dina saham.

Standar colokan: Colokkeun EU / US plug / UK plug / AU plug / anu sanés.

Jasa kami

1. Dukungan téknis tina mesin cetak panas digital sayogi salamina.

2. Pangrojong téknis percetakan lawon & printer sayogi salamina.

3. Pedaran operasional & masalah perhatian sayogi salamina.

4. Pidéo operasi tina mesin sayogi pikeun salamina.

5. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri.

6. Bagéan apare gratis sayogi (hiji sérmér suhu, sakumpulan sikat karbon, hiji kelompok pipa pemanasan).

7. Bantosan palanggan pikeun mendakan kertas, tinta, ngalindungan kertas, sareng bahan percetakan sanés kalayan bebas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali