16 × 24 Kaos Sublimasi Panas Pencét Mesin Pencét

Pedaran pondok:

Mesin pencét panas anu tiasa dianggo pikeun mencét kaos sareng bahan sanés salami éta rata. Dianggo ku ngagunakeun listrik pikeun manaskeun unsur pemanasan di luhur, teras nalika diturunkeun bakal mencét kaos oblong / bahan sanésna kalayan kuat sareng ngadamel tinta percetakan, plastisol, karét, luhur, kertas transfer, polyflex, sareng sanés lengket ogé bahan kaos .


Detil Produk

Tanda Produk

Sorotan

1. Suhu digital sareng pengontrol waktos

2. tekanan pencét adjustable

3. Pelat panas gancang gancang.

4. mesin stasiun ganda éfisién tinggi

5. Plat panas sacara otomatis naék nalika mindahkeun parantos réngsé.

6. Sistem posisi laser opsional sareng workbench anu tiasa dilipat sayogi.

Spésifikasi

Daérah percetakan 16 "* 24 (40 * 60CM ²)
Kakuatan 3.0KW
Voltaseu 220/380/420 sayogi
Tegangan séjén Tegangan khusus ku urutan khusus anjeun
Beurat 170KGS
Ukuran Pakét 122x75x90CM
Ukuran séjén Aya
Rentang Suhu 0-399
Rentang waktos 0-999S
Kaayaan Énggal
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun
Mesin ngarobih pikeun digawekeun ku béda kakuatan supplier
Garansi Sataun
MOQ Hiji Sét

Fitur

1. Ngadopsi papan IC, tombol toél, saklar éléktromagnétik sareng ON / OFF timer, nyayogikeun penampilan anu elegan sareng reliabilitas anu luhur.

2. Mesin sareng sistem hidrolik tiasa dianggo sacara langsung tanpa kedah nyambungkeun kompresor udara, tekanan (tekanan dugi ka 30KG / CM2) langkung ageung tibatan pneumatik (sakumaha 4 kali tibatan pneumatic). Ampir teu aya noise.

3. Kontrol Semi-Otomatis, nalika anjeun mindahkeun platen pemanasan nepi ka tujuan pikeun dasar handap, éta bakal pencét sacara otomatis. Nalika waktos parantos réngsé, éta bakal otomatis dileupaskeun. Teras anjeun tiasa ngalih méja kerja salajengna pikeun tetep jalan.

4. Dual-side pull type work bench ngaheéat tanaga gawé sareng nyayogikeun kecepatan percetakan anu luhur.

5. Ngagunakeun alat kaamanan khusus, mesin anti anti naksir, aman sareng dirasionalisasi.

6. Desain sakurilingna diadopsi pikeun tabung khusus panel pemanasan pikeun mastikeun pemanasan seragam.

7. Méja damel khusus diperlakukeun cocog pikeun nyetak produk pikeun sublimating, percetakan transfer panas sareng gilding ..

Léngkah Operasi

1. Sambungkeun kompresor hawa, sareng pelat pemanasan bakal naék otomatis. 

2. Atur waktos transfer, tekanan, pencét sareng waktos jalan.

3. mesin bakal pencét sareng naék otomatis.

4. Nyiapkeun bahan kanggo stasiun damel anu sanés nalika ngantosan waktos pencet.

Kauntungan urang

1) Langkung 19+ taun pangalaman. 

2) komponén doméstik kualitas luhur. 

3) Grup manufaktur kualitas luhur, sistem kontrol kualitas lengkep.

4) Kamampuan desain anu disesuaikan.

5) dinten pangiriman gancang, pinuh ku layanan saatos-jualan.

Rincian bungkusan

Dipak dina Case Kayu Ékspor Standar kaku


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali