Mesin Pindahan Panas Pormat Pneumatik

Pedaran pondok:

Ngadopsi maju cara bantalan linier, éta stabil, visual sareng akurat pisan. Prosésna dikawasa ku digital sareng nganggo indikasi sinyal sareng énergi termal nyebarkeun rata-rata. Alat cerdas sareng tampilan digital suhu sareng waktos, toléransi suhu maca anu + -2 ° C. Gampang ditanganan, gampang diprogram sareng gampang dianggo.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik Téknis

1. Baju henteu dihijikeun pikeun piring pemanasan anu tiasa dipindahkeun sareng piring pemanasan anu henteu bergerak.

2. Ngadopsi maju cara bantalan linier, éta stabil, visual sareng akurat pisan.

3. Prosésna dikawasa ku digital sareng nganggo indikasi sinyal sareng énergi termal nyebarkeun rata-rata.

4. Alat calakan sareng tampilan digital suhu sareng waktos, toléransi suhu maca anu + -2 ° C.

5. Produk anu pabrik pasokan langsung pikeun mastikeun mesin kualitas luhur sareng nawiskeun harga kompetitif Parameter

Spésifikasi

Merek Asiaprint
Mesin NO. JC-7B
Ngaran mérek Jiangchuan
Daérah percetakan 40 * 60CM 16 16 '' * 24 "
Kakuatan 3.0KW
Voltaseu 220V / 110V sayogi
Tegangan séjén Tegangan khusus ku urutan khusus anjeun
Beurat 175KG
Ukuran Pakét 125X85X85CM
Ukuran séjén Aya
Rentang Suhu 0-399
Rentang waktos 0-999S
Catetan Ukuran custom ku urutan khusus anjeun
Mesin ngarobih pikeun digawekeun ku béda kakuatan supplier
Garansi Sataun
MOQ Hiji Sét

Tips

1. item pembayaran: Urang nampi 30% T / T salaku depsoite sareng kasaimbangan 70% T / T sateuacan kintun.

2. sertipikat CE: Pikeun unggal produk kami gaduh sertipikat CE.

3. Pamasangan: Kami ngirim installatoin insinyur pikeun mesin oval otomatis, mesin modél sanés kami ngintun pidéo sareng dokumén pamasangan pikeun panduan.

Jasa kami mesin pencét panas pneumatic

1. jasa Hiji eureun

2. Pangrojong téknologi panjang hirup

3. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri

4. Warna sareng ukuran khusus tiasa ditampi kanggo produksi

Pakét & Pangiriman

1. Pakét: Kasus lapis pikeun Tiap Mesin

2. Tanggal pangiriman: 3-35 dinten kerja saatos nampi pamayaran.

4. Pangiriman hartosna: Ngalangkungan laut ti Guangzhou


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali