1000ml Warna Cemerlang Sublimasi Tinta

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Kalancaran anu saé, cocog pikeun nyetak massal kontinyu.

2. Langkung stabil henteu aya sumbatan tina cetak sirah.

3. Warna cemerlang warna lega gamut kabugaran sampurna.

4. Gancang drying kabugaran adhesion tinggi.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Jenis Sublimasi INK
Jenis Percetakan Percetakan digital
Volume 1000ml
Tempat Asalna Cina
Ngaran Produk Sublimasi Offset Ink
Warna CMYK
Tipe Tipe Tinta Pigmen Pigmen
Ngepak Botol Plastik
Aplikasi Lawon
MOQ 100KGS
Pamayaran T / T
Sampel Diasupan
Kelir CYMK

Balanja

DHL / UPS / EMS / Fedex / Ku Laut

Metode Pengiriman & Waktu Pengiriman:

DHL nganyatakeun. Sakitar 3-7 dinten jasa panto ka panto.

Seaway, sakitar 15-25 dinten ka palabuhan anjeun.

Pakét Jalan

1. Kami parantos damel kerjasama Perusahaan Ekspres, janten palanggan kami tiasa kéngingkeun biaya pengiriman rendah.

2. Upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Cina, kami tiasa nawiskeun Pangiriman Gratis kanggo anjeun di Kota Guangzhou!

3. Teu aya kintunan dina akhir minggu sareng liburan umum

Jasa kami

1. Kami gaduh mérek urang nyalira, ayeuna wilayah penjualan ngalangkungan 28 nagara sareng daérah di sakumna dunya. Kami ahli dina bidang ieu langkung ti 19+ taun, kalayan kakuatan pasar, kalayan kualitas anu saé sareng harga anu cukup saing.

2. Kami nyayogikeun jasa OEM, urang tiasa ngalakukeun OEM pikeun produk mérek anjeun (nyitak grafik anjeun dina produk). Cara ngolah, ukuran, kualitas, sareng sadayana sadayana bakal nuturkeun sarat anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali