Kumaha Ngarobih Minyak Termal?

Kinerja minyak termal: Efisiensi Transfer Panas Tinggi, stabilitas termal anu saé, kapasitas panas tinggi sareng koefisien konduktivitas termal. Nanging, minyak termal bakal kajantenan Patahan ranté antara atom sareng molekul, sanyawa bakal terurai kanggo ngajaga suhu anu luhur. Viskositas dinamis, titik kedip-kedip, sapertos indéks ieu bakal ngudag, hasilna tetes Efisiensi Transfer Panas. Kitu nyarankeun unggal dua taun ngarobih minyak termal anyar.

How To Change Thermal Oil

1. Buka piring anu ditutupan, kakeunaan posisi liang anu diblokir, nganggo tabung Sambungkeun liang anu diblokir anu kakeunaan sareng tong minyak.

2. Teras cabut liang anu kakeunaan (ogé cabut sisi sabalikna tina liang). Hayu minyak bekas kaluar tina kendang minyak.

3. Modél minyak manaskeun nyaéta Mobil 605. Nalika ngala suluh, meungpeuk liang dina hiji sisi sedengkeun anu sanésna ngarobah puncak pangluhurna.

4. Saatos ngeusian minyak kana drum minyak sapinuhna, hurungkeun mesinna. Éta henteu tiasa panas dugi ka suhu damel sapertos biasana.

Atur suhu kana 50 derajat, saatos panas dugi ka 50 derajat, antosan 20 menit.

Teras atur temp. nepi ka 90 derajat, saatos manaskeun dugi ka 90 derajat, antosan 20 menit.

Teras setélkeun gelar 95, saatos pemanasan 95 derajat, antosan 30 menit.

Teras setél 100 derajat, saatos manaskeun 100 derajat, antosan 30 menit.

Teras setélkeun gelar 105, saatos manaskeun 105 darajat, antosan 30 menit.

Teras setélkeun 110 darajat, saatos manaskeun 110 darajat, antosan 30 menit.

Teras setél janten 115 derajat, saatos manaskeun 115 derajat, antosan 30 menit.

Teras setél 120 gelar, saatos manaskeun 120 darajat, antosan 30 menit.

Teras tiasa nyetél ka 250 derajat, langsung panas dugi ka 250 derajat.


Waktos Post: Mar-26-2021