Warta perusahaan

  • Waktos Post: 03-26-2021

    Kinerja minyak termal: Efisiensi Transfer Panas Tinggi, stabilitas termal anu saé, kapasitas panas tinggi sareng koefisien konduktivitas termal. Nanging, minyak termal bakal kajantenan Patah ranté antara atom sareng molekul, sanyawa bakal terurai kanggo ngajaga suhu luhur ...Maca deui »