FAQ

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha Milih Asiaprint?

1. Langkung 19+ taun pangalaman.

2. Nyayogikeun OEM, jasa ODM.

3. Pangrojong téknologi digital pangsaéna - hindarkeun masalah nalika produksi.

4. Gaduh tawaran propésional online, video, dina situs saatos jasa penjualan.

Naon tujuan pencét panas?

Pencét panas mangrupikeun mesin anu mencét transfer kana substrat anu tiasa ditransfer. Ngagunakeun suhu anu luhur sareng tekanan anu beurat pikeun sababaraha waktos, transfer sacara permanen dilebetkeun kana produk.

Pencét panas disarankeun pikeun hasil anu propésional sareng nyugemakeun kantun kusabab alat laminating standar sareng setrika tangan sanés tiasa bahkan caket suhu anu diperyogikeun pikeun mindahkeun anu dipercaya.

Kumaha upami Kualitas Mesin Rengse?

Sadaya mesin pencét panas diuji sacara ketat dina prosedur ieu sateuacan dikirim kaluar.

Hurungkeun mesin pencét panas, antepkeun manaskeun dugi ka 220 derajat Celcius; Teras nganggo tés cetak tés kertas transfer hideung. mesin mindahkeun panas

Kumaha kuring tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep ti anjeun?

Anjeun tiasa ngirim eamil, fax atanapi telepon kami. Éta bakal ngaapresiasi pikeun skype ID anjeun, whatsapp ID, Webchat ID atanapi SNS anu sanés.

Ngarobih khusus pikeun mesin?

Jasa OEM / ODM ok, pangiriman produksi gumantung kana desain anjeun.

Rakitan alat?

Aya sayogi sababaraha pidéo ngajarkeun anjeun ngempelkeun sareng masang langkah demi langkah.

Naha insinyur sayogi pikeun ngalayanan luar negeri?

Leres, tapi biaya perjalanan anjeun mayar. Janten saleresna pikeun ngahémat biaya anjeun, kami bakal ngintunkeun anjeun pidéo ngeunaan instalasi mesin lengkep sareng ngabantosan anjeun dugi ka réngsé.

Kumaha carana abdi tiasa mariksa kualitas sateuacan dikirim?

Urang bakal nyandak gambar sareng pidéo nunjukkeun anjeun, naon waé anu dikemas dina karton sareng katingalina.

Upami kuring ngagaduhan masalah téknis, kumaha anjeun ngabantosan kami pikeun méréskeunana?

Pedaran lengkep, poto atanapi video bakal ngabantosan teknisi urang ngaanalisa masalah sareng masihan solusi saluyu. Urang tiasa ngobrol ngobrol online kumaha carana.

Naon cara mayar anjeun?

Metode pamayaran nyaéta T / T (Wire Transfer) atanapi LC, PAYPAL, Western Union jsb éta gumantung kana bédana nagara.

Kumaha upami Garansi Mesin anjeun?

Garansi 12 bulan pikeun mesin kami. Salami periode jaminan, kami bakal ngintunkeun bagian gratis kanggo ngagantian (circuit board) sedengkeun bagian anu rusak kedah dikirim deui.

Naha urang tiasa ngirim teknisi urang ka pabrik anjeun pikeun latihan?

Leres, anjeun wilujeng sumping nganjang ka kami pikeun latihan gratis.

Hoyong damel sareng urang?