SGIA 2016 di Amérika Serikat

Acara SGIA 2016 di Las Vegas saageung ageung sareng flamboyan salaku kota anu nampi éta. Kami di ASIAPRINT khususna bungah kana acara ieu kusabab urang ngagaduhan langkung ti hiji alesan pikeun ngaraosan. Henteu ngan kusabab urang gaduh penerbangan anu saé salami 16 jam tapi ogé pendak sareng jalma anu sopan sareng séhat di Las Vegas.

Kami paméran méwah Calendra Heat Press - Anu paling maju pikeun kali munggaran pikeun SGIA Expo 2016. Mesin calandra méwah anu sigana kagumkeun konsumén kami kalayan kecepatan luhur sareng efisiensi na mangrupikeun sorotan anu sanés dina acara éta. Sareng kami gaduh hiji nasabah parantos mesen éta sateuacan SGIA, janten kami henteu nutupan teuing biaya kanggo ngirim mesin deui ka Cina. Daya tarik anu sanés tina acara kami nyaéta pérs ageung hot format 100x100cm (39 "x 39"). Sareng mesin ka-3 nyaéta 40 * 50cm (16 "x24") pencét panas kalayan pemanasan anu pas sareng panel kontrol PLC. éta henteu kaleuleuwihi ngomong yén kami parantos narik seueur pangunjung sareng ngahasilkeun sababaraha palanggan énggal.

Sadaya mesin ieu diuji nganggo lawon kualitas canggih sareng premium kami dina acara éta sorangan sareng untung pikeun kami, kami ngical sadayana di SGIA.

Pasar AS mangrupikeun pasar anu berkembang pikeun mesin pencét panas sabab Print On Demand naék numana. Kami bakal tetep nalungtik sareng miara pasar ieu ku nyaluyukeun strategi pasar urang. Aya seueur padagang ngarah dina pameran anu ngagancangkeun prakarsa urang. Janten Tong ragu ngahubungi kami upami anjeun ngagaduhan ideu anu langkung inovatif pikeun anjeun

Kami hoyong hatur ka sadayana anu hadir dina acara sareng ngajantenkeun kasuksésan anu ageung. Sareng tangtosna hatur nuhun ageung ka sadaya palanggan satia kami, anu henteu nganggo kami.

Kami difokuskeun ngahasilkeun kasempetan bisnis dumasar-aplikasi sareng customer-fokus anu anyar, khususna percetakan & solusi pencét panas. Pangalaman kami sami-sami sakumaha rupa-rupa produk anu kami nawiskeun ayeuna, sareng kami bangga tiasa damel sareng sababaraha instansi promosi anu kawéntar, sapertos USA, Mexico, Thailand, Serbia, Vietnam sareng sajabina. Kalayan taun pangalaman manufaktur sareng naséhat konsumén urang ti sakumna dunya, Jiangchuan Group mukaan bab anyar- ASIAPRINT, tujuanana pikeun ngaluncurkeun mérek sareng produk urang di luar negeri. Assiaprint bakal mingpin tren sareng révolusi anyar dina bidang percetakan / panas téknologi mindahkeun. Di pikahareupeun, Asiaprint bakal tetep ningkatkeun produk urang sareng ngaleupaskeun produk mérek anu langkung inovatif.


Waktos Post: Mar-26-2021