Kumaha Ngoperasikeun Gulung Pikeun Gulung Mesin Pencét Panas?

Léngkah Operasi

1. Pastikeun anjeun nyambungkeun listrik kakuatan tilu fase kalayan saé. Pencét tombol "Selimut Enter", simbut bakal langkung caket kana kendang sareng lampu "Blanket Action Indication" hurung sareng alarm dina waktos anu sami. Saatos simbut leres-leres nempel kana kendang, "Simbol Aksi Simbut" liren ngareuwas. Pencét tombol "start", mesin bakal ngajalankeun.

2. Atur "FREQ SET" (Laju) 18 puteran. Tiasa henteu langkung handap tina 10. Upami teu kitu motor bakal gampang pegat. (REV nyaéta tibalik, FWD maju, STOP / RESET pareum. Setélan mesin EX-pabrik nyaéta "FWD". Teu kedah dirobih. SET FRRE nyaéta setting frekuensi)

3. Dina kahiji kalina, anjeun kedah preheat mesin sapertos dihandap:

1) Atur suhu kana 50 derajat Celsius, nalika dipanaskeun dugi ka 50 derajat, ngantosan 20 menit.

2) Atur 80 ℃, saatos manaskeun dugi ka 80 derajat, ngantosan 30 menit.

3) Atur 90 ℃, saatos manaskeun dugi ka 95 derajat, ngantosan 30 menit.

4) Atur 100 ℃, saatos manaskeun dugi ka 100 derajat, ngantosan 30 menit.

5) Atur 110 ℃, saatos manaskeun dugi ka 110 derajat, antosan 15 menit.

6) Atur 120 ℃, saatos manaskeun dugi ka 120 derajat, antosan 15 menit.

7) Atur 250 ℃, langsung panaskeun dugi ka 250

Hayu mesin dijalankeun sareng 250 ℃ tanpa mindahkeun panas pikeun 4 jam.

4. Kadua kalina anjeun tiasa nyetél suhu janten anu anjeun peryogikeun langsung. Upami anjeun peryogi 220 ℃, atur 220 ℃ sareng 15.00 puteran.

Saatos suhu dipanaskeun dugi ka 220 derajat, pencét tombol "Pressure Switch", 2 rol karét bakal mencét simbut supados simbut nempel kana kendang. (Tips: mesin kedah nyambung sareng kompresor udara)

5. Upami lawonna ipis teuing, mangga lumpat ku kertas panyalindungan pikeun nyegah tinta lebet simbut.

6. Sublimasi anu suksés peryogi waktos, suhu sareng tekanan anu pas. Kandelna lawon, kualitas kertas sublimasi sareng spésiés lawon bakal mangaruhan pangaruh sublimasi. Coba potongan leutik dina sagala rupa suhu sareng speed sateuacan produksi komérsial.

7. Dina akhir damel:

1) Saluyukeun laju kendang janten langkung gancang janten 40,00 puteran.

2) Pencét "Otomatis Pareuman". Kendang bakal liren manaskeun sareng kendang moal lumpat dugi ka temp. nyaéta 90.

3) Tombol "Eureun" tiasa diteken nalika kaayaan EMERGENSI kajantenan. Simbutna otomatis bakal misah tina kendang. Jarak simbut sareng kendang maksimal 4cm. Upami anjeun gaduh sababaraha hal anu kedah gancang sareng kedah angkat ti pabrik sakaligus, anjeun tiasa mencét tombol "stop" ogé.

CATETAN: Pastikeun simbut lengkep dipisahkeun tina kendang.

Aliran ngagawekeun

Working Flow

Operasi ati-ati

1. Laju mesin moal tiasa langkung handap tina 10, upami motor na bakal gampang pegat.

2. Nalika ujug-ujug listrik pareum, kedah misahkeun simbut tina kendang sacara manual pikeun nyegah tina kobong. (kedah parios sareng mastikeun éta dipisahkeun sadayana)

3. Sistem alignment simbut otomatis, anjeun kedah ngalakukeun alignment sacara manual nalika sistem otomatis rusak.

4. Nalika mesin mimiti pemanasan, kendang kedahna ngajalankeun pikeun nyegah simbut kaduruk. Langkung saé yén pagawé aya dina prosés pemanasan.

5. Dina kaayaan suhu tinggi, sapertos eureun darurat atanapi pareum listrik, simbut misah tina kendang sakaligus.

6. Bantalan kedah di greased "minyak gajih" unggal minggu, anu ngajamin rotasi normal tina bantalan.

7. Jaga mesin tetep bersih khususna kipas, cincin slip sareng sikat karbon dll.

8. Éta normal yén lampu indikator lampu kilat sareng cincin buzzer nalika simbut lebet. Salami sublimasi, lampu flash indikator sareng alarm kadang-kadang kusabab alignment simbut tiasa dianggo.


Waktos Post: Apr-01-2021