Asiaprint nyepeng konsép kalayan "Sevice langkung penting"

Dinten ayeuna kami parantos ngekspor dua mesin pencét panas roller ieu ka Vietnam. Pesenan mesin mindahkeun panas roller parantos pinuh ku dua bulan ieu sareng jujur ​​nunda sababaraha pesenan sareng nyababkeun henteu raoseun pikeun palanggan. Pikeun pesenan anjeun salajengna, punten mesen gancang-gancang pikeun nyéépkeun waktos anu anjeun peryogikeun!

Éta henteu kaleuleuwihan nyatakeun yén staf kami parantos damel 16 jam per dinten saprak Pébruari taun ieu pikeun nyayogikeun pangiriman waktos sanaos seueur kajadian anu dibalikkeun. Untungna, kami nampi dukungan palanggan sareng ngartos. Kami hatur nuhun kanggo éta. Sareng sajaba ti éta, urang sadaya staf bakal ngagaduhan liburan saatos waktos sibuk ieu.

1-MEI nepi ka 5-MEI 2021 bakal janten Poé Buruh, urang teraskeun deui damel ti 6-Méi. Nanging, padamel anu ngadamel mesin ngan ukur bakalan damel 2 dinten.

Mudah-mudahan kami bakal ngintunkeun mesin dina waktosna ku sasih payun.

1

Waktos Post: Apr-22-2021