ASGA 2017 di Vietnam

Acara ASGA Di Vietnam mangrupikeun kasuksésan anu ageung ogé taun ayeuna. Pencét panas roller kami deui ngaraosan paling dipikaresep sapertos anu diarepkeun. Salaku konsumsi aranjeunna, kami nempatkeun mesin ékonomi kalayan harga anu saé pikeun nyumponan paménta aranjeunna. Sareng tebak naon, dina dinten mimiti acara, kami parantos ngajualan langsung ku salah sahiji penjualan kami, éta endah pisan sabab urang kedah balik deui ka mesin ka Cina saatos acara dagang anu ogé ngahasilkeun kapercayaan pikeun penjualan kami ogé! Kami bakal ngajantenkeun anjeun ngirim dina acara salajengna upami urang badé sumping deui.

Acara dagang sok mangrupikeun platform anu saé pikeun nunjukkeun kaunggulan anjeun, tapi pikeun urang éta sanés ngan ukur agenda. Saatos acara dagang, kami ngajadwalkeun nganjang ka seueur palanggan di lokalna. Hubungan sareng konsumén lokal urang langkung caket saatos pendak sareng aranjeunna ngadatangan fasilitasna. Diajar langkung seueur ngeunaan ide bisnis sareng strategi pasar na, urang ngadamel sakedik penjualan pangaturan di Vietnam. Kami yakin pisan yén pasar dina pertumbuhan Vietnam gancang kusabab industri tékstil panas di Vietnam. Éta platform anu pangsaéna pikeun gaduh paguneman anu saé antara kami sareng palanggan teras-terasan.

Pikeun urang éta pendak sareng jalma énggal sareng damel babarengan sareng jalma anu pikaresepeun sahingga masihan konsumén urang teu sanés anu pangsaéna. Kami hatur ka sadayana khususna Tim Asiaprint kami, anu ngiringan ngiringan acara ieu Smashing Hit. Tanpa aranjeunna, urang moal tiasa ngayakeun acara anu suksés sareng éndah pisan. Tapi kami hoyong ngucapkeun Haturan Khusus kami ka Palanggan Anu Ditaksir sareng Dukung, tanpa saha kami henteu bakal. Kapercayaan sareng dukungan anjeun ngalemahkeun urang unggal waktos sareng urang ngan ukur hoyong urang tiasa ngadukung anjeun deui ku ngabantosan bisnis anjeun berkembang.

Kami ahli dina produksi "Asiaprint" peralatan mindahkeun panas merek sareng mesin percetakan. Parusahaan urang fokus kana bubuka téknologi produksi canggih sareng palaksanaan kontrol kualitas ketat. Parabot kami, anu lengkep, éndah sareng harga lumayan, parantos dijual di panjuru nagara sareng ngaraosan popularitas hébat diantara seueur pangguna. Alat mindahkeun panas: mesin pencét panas manual, mesin pencét panas sirah oyag, mesin mindahkeun panas pneumatik, mesin pencét panas hidrolik, sareng mesin mindahkeun panas roller; alat cetak: pipa runner dryers, foam roller tipping mesin, mesin cetak-handap, sareng mesin tegangan layar anu cocog pikeun panggunaan percetakan, pabrik garmen sareng industri sanés. Jiangchuan janji anjeun yén kapuasan anjeun bakal ngudag kami, sareng kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna ngalangkungan téknologi profesional sareng alat-alat kelas munggaran. Asiaprint ngaharepkeun ngajantenkeun hubungan kerjasama jangka panjang, stabil, sareng tulus sareng rerencangan sadaya kalangan.


Waktos Post: Mar-26-2021